Ego-ketju laajenee ja avaamme torstaina 30.3. klo 10 uuden myymälän Forumissa!  Luvassa on upeita avajaistarjouksia ja sadalle ensimmäiselle asiakkaalle 10 euron lahjakortti Egoon. Tervetuloa tutus...

Ego-ketju laajenee ja avaamme torstaina 30.3. klo 10 uuden myymälän Forumissa!  Luvassa on upeita avajaistarjouksia ja sadalle ensimmäiselle asiakkaalle 10 euron lahjakortti Egoon. Tervetuloa tutustumaan uuteen myymälään!

Ego on Yliopiston Apteekin hyvinvoinnin, kauneuden ja urheilun erikoisliike. Luotamme tieteeseen ja parhaaseen palveluun; farmaseutit ja muut asiantuntijat auttavat löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet!


VANS Store on muuttanut uusiin tiloihin Forumin 2.kerrokseen. Simonkadun sisäänkäynnin lisäksi myymälään pääsee nyt myös sisäkautta. Liikkeessä paljon kevään uutuustuotteita!

VANS Store on muuttanut uusiin tiloihin Forumin 2.kerrokseen. Simonkadun sisäänkäynnin lisäksi myymälään pääsee nyt myös sisäkautta. Liikkeessä paljon kevään uutuustuotteita!

Tule ja koe aito ja alkuperäinen tunnelma liikkeessä josta löydät kengät sekä vaatteet naisille ja miehille, vauvalle ja vaarille.


Helsingin nuorten työllisyyspalvelut järjestivät helmikuussa Forumissa rekrytointitapahtuman, joka kokosi yhteen yli 400 nuorta työnhakijaa ja 25 työnantajaa.

Helsingin nuorten työllisyyspalvelut järjestivät helmikuussa Forumissa rekrytointitapahtuman, joka kokosi yhteen yli 400 nuorta työnhakijaa ja 25 työnantajaa.

Forum on tehnyt yhteistyötä Nuorten työllisyyspalvelujen kanssa jo muutaman vuoden ajan, ja Forumin liikkeet työllistävätkin paljon nuoria vuosittain.

Lue lisää: http://www.hel.fi/www/uutiset/fi/kaupunginkanslia/nuoret-yllattyivat-runsaista-tyomahdollisuuksista

 


Joulun alla Forumissa järjestettiin jälleen Joulupuu-keräys, jossa kerättiin joululahjoja vähävaraisille lapsiperheille. Helsingissä Keskuspuiston Nuorkauppakamarin vapaaehtoisten päivystyspiste Ka...

Joulun alla Forumissa järjestettiin jälleen Joulupuu-keräys, jossa kerättiin joululahjoja vähävaraisille lapsiperheille. Helsingissä Keskuspuiston Nuorkauppakamarin vapaaehtoisten päivystyspiste Kauppakeskus Forumissa vastaanotti lähes kahdeksantuhatta lahjaa.
Forum  haluaa kiittää lämpimästi kaikkia keräykseen osallistuneita!

Katso lisää: https://www.youtube.com/watch?v=hKZhtzrIiYo


Sport with style -konseptilla toimiva vapaa-ajan ketju, The Athlete´s Foot, avattiin Forumiin 19.1. Ketjun valikoimiin kuuluvat urheilullisten vapaa-ajan kenkien lisäksi trendikkäät vaatteet ja asu...

Sport with style -konseptilla toimiva vapaa-ajan ketju, The Athlete´s Foot, avattiin Forumiin 19.1. Ketjun valikoimiin kuuluvat urheilullisten vapaa-ajan kenkien lisäksi trendikkäät vaatteet ja asusteet.


Erityisesti sneakereihin erikoistunut The Athlete’s Foot avasi Suomen neljännen myymälänsä kauppakeskus Forumiin. Monipuoliseen valikoimaan kuuluvat tuotemerkit kuten Nike, adidas Originals, Puma, New Balance, asics Tiger, Converse, Reebok Classics sekä Jordan.

Uusi myymälä sijoittui 0-kerrokseen, H&M:a vastapäätä. The Athlete´s Foot perustettiin 1970-luvun alussa Yhdysvalloissa. Nykyään ketjulla on yli 470 myymälää 27 maassa ympäri maailmaa.

 

www.theathletesfoot.fi


Forum on käynyt viime vuosina läpi mittavan ja onnistuneen uudistuksen, joka palkittiin pohjoismaisen kauppakeskusyhdistys NCSC:n järjestämässä kauppakeskuskilpailussa Suomen parhaan kauppakeskukse...

Forum on käynyt viime vuosina läpi mittavan ja onnistuneen uudistuksen, joka palkittiin pohjoismaisen kauppakeskusyhdistys NCSC:n järjestämässä kauppakeskuskilpailussa Suomen parhaan kauppakeskuksen tittelillä. Voiton myötä Forum siirtyy kilpailemaan parhaan pohjoismaisen kauppakeskuksen tittelistä.

 

Kilpailun tuomaristo perusteli valintaansa sillä, että kauppakeskuksen monivuotinen uudistustyö on onnistuttu viemään läpi menestyksekkäästi rohkealla näkemyksellä, innovatiivisuudella sekä eri tahoja sitouttavalla ammattimaisella ja käytännönläheisellä johtamistyylillä. Uudistuneen Forumin kuvailtiin olevan omassa ympäristössään merkittävä toimija, joka on paitsi taloudellisesti kannattava myös kohderyhmäänsä puhutteleva.

 

Tervetuloa ostoksille ja viihtymään Suomen parhaimpaan kauppakeskukseen!

 

 


Forumin liikkeet ovat avoinna

Forumin liikkeet ovat avoinna

ma-pe 10-21

la 10-19

su 12-18

Katso tarkemmat liikekohtaiset aukioloajat täältä

1/2-hintapäivät
Paljon huikeita
Puolihintatarjouksia!
Olaplex-hoitokäsittely
15-70€ käsittelystä riippuen
KMS California -tuotteet
- 30%
WearMoi-kevätuutuuksia!
Ranskalaisia balettipukuja!
Bio+ tuotesarja
2kpl 20€ ja 3kpl 26€
norm. 16.90€ kpl
OXFORD
-kauluspaidat ja -housut
VAIN 19,95/kpl (29,95)
HOK-Elannon lakipalvelu
hok-elannonlakipalvelu.fi
omatahto.fi
MIDSEASON SALE
Paljon tuotteita jopa -50%
Kardashian -tuotteita
- 50%
Settitarjous!
Softshell- housut + ReimaGo-sensori
59,95€ (norm. 89,90€)
Tervetuloa Piruettiin!
Suomalaista urheilumuotia jo 40v !!
REDKEN TUOTTEET -20%
Laatua sinun hiuksillesi
Kirjaudu sisään