Rakkaudesta italialaiseen gelatoon. G´lato Fresco -jäätelöbaarissamme paikan päällä valmistettu gelato-tuorejäätelö tarjoaa sinulle aidon italialaisen makunautinnon. Gelatomme valmistetaan täällä t...

Rakkaudesta italialaiseen gelatoon. G´lato Fresco -jäätelöbaarissamme paikan päällä valmistettu gelato-tuorejäätelö tarjoaa sinulle aidon italialaisen makunautinnon. Gelatomme valmistetaan täällä tuoreista raaka-aineista ja italialaisella tietotaidolla. Tule maistamaan ja ihastumaan 2. kerrokseen (Cubusta vastapäätä).


Forumin myymälöissä on nyt kesäale parhaimmillaan. Paljon muotia, lastenvaatteita, urheilun ja vapaa-ajan sekä tekniikan ja telemaailman tuotteita alennetuin hinnoin. Tule tekemään kesän parhaat lö...

Forumin myymälöissä on nyt kesäale parhaimmillaan. Paljon muotia, lastenvaatteita, urheilun ja vapaa-ajan sekä tekniikan ja telemaailman tuotteita alennetuin hinnoin. Tule tekemään kesän parhaat löydöt sekä nauttimaan samalla kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta. 

Forum on avoinna:

ma-pe 10-21

la 10-19

su 12-18


Kukontorin Hammaslääkärit on hammaslääkäriasemasi Helsingin keskustassa, Forumin 3. kerroksessa. Kukontorin Hammaslääkärit on valoisa ja moderni hammaslääkärikeskus, jonka ammattitaitoinen ja ystäv...

Kukontorin Hammaslääkärit on hammaslääkäriasemasi Helsingin keskustassa, Forumin 3. kerroksessa. Kukontorin Hammaslääkärit on valoisa ja moderni hammaslääkärikeskus, jonka ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta on valmiina auttamaan juuri sinua. Voit varata hammaslääkärille tai suuhygienistille ajan netissä tai soittamalla: (09) 2513 7510. Uusille asiakkaille tutustumistarjouksena hammastarkastus 35€ (omavastuu Kelakorvauksen jälkeen)

Hammaslääkärikeskus, joka tarjoaa monipuolisesti korkealaatuista, modernia yksityistä hammashoitoa. Oman keraamisiinkruunuihin ja-täytteisiin erikoistuneen laboratorion ja henkilökunnan ansiosta pystymme suoriutumaan laajoistakin hoitokokonaisuuksista nopeassa ajassa.

Lue lisää : http://kukontorinhammaslaakarit.fi/fi/Neläljkymmentä parimetristä hyljettä sai kevään aikana uniikin ilmeen suomalaisilta taiteilijoilta. Helsinki-päivänä hylkeet rantautuivat Senaatintorille kaikkien ihailtavaksi, ja loppukesäksi ne l...

Neläljkymmentä parimetristä hyljettä sai kevään aikana uniikin ilmeen suomalaisilta taiteilijoilta. Helsinki-päivänä hylkeet rantautuivat Senaatintorille kaikkien ihailtavaksi, ja loppukesäksi ne levittäytyvät ympäri kaupunkia muistuttamaan Itämeren suojelun tarpeesta. Hyljejoukosta yksi saapui Kukontorille viime viikolla. Maaria Märkälän maalaama sateenkaari hylje löytyy Silmälasikeskuksen kulmalta ja ilahduttaa ohikulkijoita Kukontorilla aina alkusyksyyn saakka.

HejHylje on osa Suomi 100 -ohjelmaa ja kampanjan tehtävänä onkin paitsi lahduttaa ohilkukijoita myös herättää ihmiset pohtimaan Itämeren tilaa.


EuroParkin P-CityForumissa pysäköit iltaisin maanantaista lauantaihin klo 18 jälkeen tunnin kahdella eurolla ja sunnuntaisin tunnin yhdellä eurolla.

EuroParkin P-CityForumissa pysäköit iltaisin maanantaista lauantaihin klo 18 jälkeen tunnin kahdella eurolla ja sunnuntaisin tunnin yhdellä eurolla.

P-CityForum sijaitsee kätevästi lähellä kaikkia keskustan palveluita aivan Forumin kauppakeskuksen alla. Lämpimässä ja valoisassa hallissa on 1300 pysäköintipaikkaa, kaksi autopesulaa, sähköautoille maksullisia latauspaikkoja ja asiakaspalvelu Forumin jalankulussa.

Halliin on kolme sisäänajoa eri puolilta keskustaa: Simonkatu 7, Ruoholahdenkatu 3 ja Jaakonkatu (kääntyminen Eteläiseltä ja Pohjoiselta Rautatiekadulta). Sisäänajo on auki ma–su klo 6–24, ulosajo mahdollista 24 h.

Katso lisätiedot: http://www.europark.fi/p-forum-helsinki/

Helppoa pysäköintiä – EuroPark


Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä k...

Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä kertaa.

Tuomaristo perusteli valintaansa sillä, että Forum on pitkäjänteisellä kehitystyöllään onnistunut säilyttämään vahvan markkina-aseman ja vastaamaan entistä paremmin tulevaisuuden haasteisiin.  Tuomaristo kiitteli erityisesti Forumin aktiivista työtä nuorten työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

 Pohjoismaiden paras kauppakeskus toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille ja viihtymään!

Lue lisää täältä


Sponda Oyj: Kauppakeskus Forum valittiin Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017

Sponda Oyj: Kauppakeskus Forum valittiin Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017

 

Sponda Oyj                                                Lehdistötiedote                     11.5.2017

 

 Kauppakeskus Forum valittiin Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017

Spondan omistama kauppakeskus Forum on valittu Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017 pohjoismaisen kauppakeskusyhdistyksen NCSC:n toimesta Tukholmassa keskiviikkona 10.5.2017. Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan kauppakeskus Forumin lisäksi Pohjoismaiden parhaan kauppakeskuksen tittelistä kilpailivat Jekta Storsenter Norjasta ja Metropol Shopping Center Tanskasta. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä kertaa. NCSC valitsi Forumin lokakuussa myös Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi.

 

"Olemme vuosien varrella todistaneet, että jatkuvalla kehittämisellä on mahdollista pärjätä Suomen sekä Pohjoismaiden vähittäiskaupan huipulla koko ajan kovenevassa kilpailussa. Valinta Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi on upea tunnustus niin meille kuin vuokralaisille", iloitsee Forumin kauppakeskusjohtaja Lars Eklundh.

 

Tuomariston mukaan Forum on johdonmukaisen ja pitkäjänteisen kehittämistyön kautta säilyttänyt selkeän ja vahvan markkina-aseman. Tuomariston valinta perustui myös siihen, että vaalimalla arkkitehtuuria ja kehittämällä sekä laajentamalla kauppakeskuksen konseptia, Forum on pystynyt vastaamaan entistä paremmin tulevaisuuden haasteisiin. Myös uudistus- ja kehityshankkeet on toteutettu onnistuneesti. Tuomaristo kiitteli myös Forumin aktiivista työtä nuorten työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

 

Forumissa vierailee vuosittain lähes 15 miljoonaa kävijää ja se on yksi Suomen suurimpia ja vilkkaimpia kauppakeskuksia. Kauppakeskuksessa on 140 liikettä, joiden yhteenlaskettu vuosimyynti on noin 217 miljoonaa.

 

Suomen ensimmäisiä kauppakeskuksia oleva Forum perustettiin Helsingin ydinkeskustaan vuonna 1952 ja sitä laajennettiin 1985. Kauppakeskuksen konsepti nojaa neljään vahvaan kulmakiveen; muotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan, kahvila- ja ravintolatoimintaan sekä elektroniikka- ja kodinkonekauppaan.

 

Forumissa toteutettiin vuosina 2012-2015 mittava laajennus- ja uudistamisprojekti, johon investoitiin 50 miljoonaa euroa. "Uudistus on ollut erittäin onnistunut, sillä myynti ja asiakasmäärät ovat kasvaneet hurjasti ja kauppakeskus on tälläkin hetkellä täyteen vuokrattu", Eklundh kertoo.

 

Forumin lisäksi Sponda omistaa Suomessa viisi muuta kauppakeskusta. Kauppakeskusten vuokrattava pinta-ala on yhteensä noin 202 000 neliömetriä ja ne sijaitsevat Helsingin, Tampereen ja Oulun alueilla. Keväällä 2018 avataan Tampereen ydinkeskustaan kauppakeskus Ratina.

 

 

Sponda Oyj

Lisätietoja: Lars Eklundh, kauppakeskusjohtaja, 0500 458 694

 

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,8 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.


Forum on käynyt viime vuosina läpi mittavan ja onnistuneen uudistuksen, joka palkittiin pohjoismaisen kauppakeskusyhdistys NCSC:n järjestämässä kauppakeskuskilpailussa Suomen parhaan kauppakeskukse...

Forum on käynyt viime vuosina läpi mittavan ja onnistuneen uudistuksen, joka palkittiin pohjoismaisen kauppakeskusyhdistys NCSC:n järjestämässä kauppakeskuskilpailussa Suomen parhaan kauppakeskuksen tittelillä. Voiton myötä Forum siirtyy kilpailemaan parhaan pohjoismaisen kauppakeskuksen tittelistä.

 

Kilpailun tuomaristo perusteli valintaansa sillä, että kauppakeskuksen monivuotinen uudistustyö on onnistuttu viemään läpi menestyksekkäästi rohkealla näkemyksellä, innovatiivisuudella sekä eri tahoja sitouttavalla ammattimaisella ja käytännönläheisellä johtamistyylillä. Uudistuneen Forumin kuvailtiin olevan omassa ympäristössään merkittävä toimija, joka on paitsi taloudellisesti kannattava myös kohderyhmäänsä puhutteleva.

 

Tervetuloa ostoksille ja viihtymään Suomen parhaimpaan kauppakeskukseen!

 

 

Allekirjoita vetoomus
Kampanja eläinkokeita vastaan
Kulmien värjäys+muotoilu
15€
norm.18€
Iso ale New Hairstoressa
Hiusten värjäykset ja raidoitukset
-50%
Kesäale kiihtyy!
Alennusprosentit nousevat
ALEN LOPPURYSÄYS!
Paljon tuotteita -50%
SEBASTIAN -tuotteet
-25 %
Pikakampaukset
15-30€
Hiusten leikkaus
29-45€
Kardashian -tuotteita
- 30%
HEINÄKUUN KANTISETU
COLLEGEHOUSUT 2 KPL 20€
Kesälistalta annokset 12€
Benvenuto!
UV-vaatteet Reimalta!
Nyt kaikki SunProof-tuotteet -30%!