Vuodesta toiseen, juhlasta juhlaan, satiini on pitänyt pintansa haluttuna lahjana. Anna vastavalmistuneelle, tuoreelle hääparille sekä muille kesän juhlakaluille lahjaksi arjen ylellisyyttä.

Vuodesta toiseen, juhlasta juhlaan, satiini on pitänyt pintansa haluttuna lahjana. Anna vastavalmistuneelle, tuoreelle hääparille sekä muille kesän juhlakaluille lahjaksi arjen ylellisyyttä.

Finlaysonilla normaalihintaiset satiinipussilakanat -25%. Finlaysonin löydät Forumin katutasosta Marmorikäytävältä. Tarjous on voimassa 5.6. asti


EuroParkin P-CityForumissa pysäköit iltaisin maanantaista lauantaihin klo 18 jälkeen tunnin kahdella eurolla ja sunnuntaisin tunnin yhdellä eurolla.

EuroParkin P-CityForumissa pysäköit iltaisin maanantaista lauantaihin klo 18 jälkeen tunnin kahdella eurolla ja sunnuntaisin tunnin yhdellä eurolla.

P-CityForum sijaitsee kätevästi lähellä kaikkia keskustan palveluita aivan Forumin kauppakeskuksen alla. Lämpimässä ja valoisassa hallissa on 1300 pysäköintipaikkaa, kaksi autopesulaa, sähköautoille maksullisia latauspaikkoja ja asiakaspalvelu Forumin jalankulussa.

Halliin on kolme sisäänajoa eri puolilta keskustaa: Simonkatu 7, Ruoholahdenkatu 3 ja Jaakonkatu (kääntyminen Eteläiseltä ja Pohjoiselta Rautatiekadulta). Sisäänajo on auki ma–su klo 6–24, ulosajo mahdollista 24 h.

Katso lisätiedot: http://www.europark.fi/p-forum-helsinki/

Helppoa pysäköintiä – EuroPark


Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä k...

Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä kertaa.

Tuomaristo perusteli valintaansa sillä, että Forum on pitkäjänteisellä kehitystyöllään onnistunut säilyttämään vahvan markkina-aseman ja vastaamaan entistä paremmin tulevaisuuden haasteisiin.  Tuomaristo kiitteli erityisesti Forumin aktiivista työtä nuorten työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

 Pohjoismaiden paras kauppakeskus toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille ja viihtymään!

Lue lisää täältä


Sponda Oyj: Kauppakeskus Forum valittiin Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017

Sponda Oyj: Kauppakeskus Forum valittiin Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017

 

Sponda Oyj                                                Lehdistötiedote                     11.5.2017

 

 Kauppakeskus Forum valittiin Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017

Spondan omistama kauppakeskus Forum on valittu Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017 pohjoismaisen kauppakeskusyhdistyksen NCSC:n toimesta Tukholmassa keskiviikkona 10.5.2017. Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan kauppakeskus Forumin lisäksi Pohjoismaiden parhaan kauppakeskuksen tittelistä kilpailivat Jekta Storsenter Norjasta ja Metropol Shopping Center Tanskasta. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä kertaa. NCSC valitsi Forumin lokakuussa myös Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi.

 

"Olemme vuosien varrella todistaneet, että jatkuvalla kehittämisellä on mahdollista pärjätä Suomen sekä Pohjoismaiden vähittäiskaupan huipulla koko ajan kovenevassa kilpailussa. Valinta Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi on upea tunnustus niin meille kuin vuokralaisille", iloitsee Forumin kauppakeskusjohtaja Lars Eklundh.

 

Tuomariston mukaan Forum on johdonmukaisen ja pitkäjänteisen kehittämistyön kautta säilyttänyt selkeän ja vahvan markkina-aseman. Tuomariston valinta perustui myös siihen, että vaalimalla arkkitehtuuria ja kehittämällä sekä laajentamalla kauppakeskuksen konseptia, Forum on pystynyt vastaamaan entistä paremmin tulevaisuuden haasteisiin. Myös uudistus- ja kehityshankkeet on toteutettu onnistuneesti. Tuomaristo kiitteli myös Forumin aktiivista työtä nuorten työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

 

Forumissa vierailee vuosittain lähes 15 miljoonaa kävijää ja se on yksi Suomen suurimpia ja vilkkaimpia kauppakeskuksia. Kauppakeskuksessa on 140 liikettä, joiden yhteenlaskettu vuosimyynti on noin 217 miljoonaa.

 

Suomen ensimmäisiä kauppakeskuksia oleva Forum perustettiin Helsingin ydinkeskustaan vuonna 1952 ja sitä laajennettiin 1985. Kauppakeskuksen konsepti nojaa neljään vahvaan kulmakiveen; muotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan, kahvila- ja ravintolatoimintaan sekä elektroniikka- ja kodinkonekauppaan.

 

Forumissa toteutettiin vuosina 2012-2015 mittava laajennus- ja uudistamisprojekti, johon investoitiin 50 miljoonaa euroa. "Uudistus on ollut erittäin onnistunut, sillä myynti ja asiakasmäärät ovat kasvaneet hurjasti ja kauppakeskus on tälläkin hetkellä täyteen vuokrattu", Eklundh kertoo.

 

Forumin lisäksi Sponda omistaa Suomessa viisi muuta kauppakeskusta. Kauppakeskusten vuokrattava pinta-ala on yhteensä noin 202 000 neliömetriä ja ne sijaitsevat Helsingin, Tampereen ja Oulun alueilla. Keväällä 2018 avataan Tampereen ydinkeskustaan kauppakeskus Ratina.

 

 

Sponda Oyj

Lisätietoja: Lars Eklundh, kauppakeskusjohtaja, 0500 458 694

 

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,8 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.


Forumissa työskentelevät Kinja, Katariina ja Adam tähdittävät kevään upeita kampanjakuvia. Kaikki kuvat on stailattu Forumin tuotteilla, ja kuvat esittelevätkin laajasti Forumin tarjontaa aina kodi...

Forumissa työskentelevät Kinja, Katariina ja Adam tähdittävät kevään upeita kampanjakuvia. Kaikki kuvat on stailattu Forumin tuotteilla, ja kuvat esittelevätkin laajasti Forumin tarjontaa aina kodintuotteista muotiin ja urheiluvaatteisiin. Kuvat on ottanut tunnettu suomalainen muotikuvaaja Veikko Kähkönen ja stailannut Milla Muurimäki. 


Forumin kevätkampanja on vihdoin täällä! Kampanjan kasvoina esiintyvät Forumin työntekijät Kinja, Katariina ja Adam, ja kaikki kuvien tuotteet on saatavilla Forumista. Löydät tuotetiedot Instagram-...

Forumin kevätkampanja on vihdoin täällä! Kampanjan kasvoina esiintyvät Forumin työntekijät Kinja, Katariina ja Adam, ja kaikki kuvien tuotteet on saatavilla Forumista. Löydät tuotetiedot Instagram-sivuiltamme @kauppakeskusforum. Tervetuloa tutustumaan upeisiin uutuuksiin!


Forum on käynyt viime vuosina läpi mittavan ja onnistuneen uudistuksen, joka palkittiin pohjoismaisen kauppakeskusyhdistys NCSC:n järjestämässä kauppakeskuskilpailussa Suomen parhaan kauppakeskukse...

Forum on käynyt viime vuosina läpi mittavan ja onnistuneen uudistuksen, joka palkittiin pohjoismaisen kauppakeskusyhdistys NCSC:n järjestämässä kauppakeskuskilpailussa Suomen parhaan kauppakeskuksen tittelillä. Voiton myötä Forum siirtyy kilpailemaan parhaan pohjoismaisen kauppakeskuksen tittelistä.

 

Kilpailun tuomaristo perusteli valintaansa sillä, että kauppakeskuksen monivuotinen uudistustyö on onnistuttu viemään läpi menestyksekkäästi rohkealla näkemyksellä, innovatiivisuudella sekä eri tahoja sitouttavalla ammattimaisella ja käytännönläheisellä johtamistyylillä. Uudistuneen Forumin kuvailtiin olevan omassa ympäristössään merkittävä toimija, joka on paitsi taloudellisesti kannattava myös kohderyhmäänsä puhutteleva.

 

Tervetuloa ostoksille ja viihtymään Suomen parhaimpaan kauppakeskukseen!

 

 


Forumin liikkeet ovat avoinna

Forumin liikkeet ovat avoinna

ma-pe 10-21

la 10-19

su 12-18

Katso tarkemmat liikekohtaiset aukioloajat täältä


Helsingin nuorten työllisyyspalvelut järjestivät helmikuussa Forumissa rekrytointitapahtuman, joka kokosi yhteen yli 400 nuorta työnhakijaa ja 25 työnantajaa.

Helsingin nuorten työllisyyspalvelut järjestivät helmikuussa Forumissa rekrytointitapahtuman, joka kokosi yhteen yli 400 nuorta työnhakijaa ja 25 työnantajaa.

Forum on tehnyt yhteistyötä Nuorten työllisyyspalvelujen kanssa jo muutaman vuoden ajan, ja Forumin liikkeet työllistävätkin paljon nuoria vuosittain.

Lue lisää: http://www.hel.fi/www/uutiset/fi/kaupunginkanslia/nuoret-yllattyivat-runsaista-tyomahdollisuuksista

 


Joulun alla Forumissa järjestettiin jälleen Joulupuu-keräys, jossa kerättiin joululahjoja vähävaraisille lapsiperheille. Helsingissä Keskuspuiston Nuorkauppakamarin vapaaehtoisten päivystyspiste Ka...

Joulun alla Forumissa järjestettiin jälleen Joulupuu-keräys, jossa kerättiin joululahjoja vähävaraisille lapsiperheille. Helsingissä Keskuspuiston Nuorkauppakamarin vapaaehtoisten päivystyspiste Kauppakeskus Forumissa vastaanotti lähes kahdeksantuhatta lahjaa.
Forum  haluaa kiittää lämpimästi kaikkia keräykseen osallistuneita!

Katso lisää: https://www.youtube.com/watch?v=hKZhtzrIiYo

SP LuxeOil
- 30%
Uusi Keikin kesämallisto
saapunut myymäläämme
Mekkoja ja t-paitoja alk. 5,95€
JUHLI TYYLILLÄ!
Puvut alk. 149,-
(Norm. alk. 198,95)
Kultajousesta
Kaikki Mood -korut -20%!
Meiltä myös kellot joka juhlaan!
Paul Mitchell Tea Tree
15€ kpl
norm. 24-25€ kpl
KONKURSSILOPPUUNMYYNTI
-50%
Kaikki ainakin
Kaikki kesätuotteet
ja kauluspaidat - ota 3, maksa 2.
Tarjoamme edullisimman.
System 4, 500ml
15€ / kpl
Norm. 24,90€
Hairlekiini <3 Glitter
Laadukkaat hiuskorut
nyt myös Hairlekiinista!
Princess timanttisormus
1,0 ct timanttisormus 7990€!
0,50ct timanttisormus 2590€!
Kevään juhliin!
Timantteja Kultajousesta nyt
tarjoushinnoin!
ILMAN AJANVARAUSTA!
Täyden palvelun Parturi-Kampaamo.
Ja paljon laadukkaita hiustuotteita
Kirjaudu sisään