Fuku on vuonna 2013 avattu sushiravintola, joka on saavuttanut nopeasti suuren suosion runsaalla ja monipuolisella buffetillaan sekä kansainvälisellä ilmapiirillä ja ystävällisellä henkilökunnallaa...

Fuku on vuonna 2013 avattu sushiravintola, joka on saavuttanut nopeasti suuren suosion runsaalla ja monipuolisella buffetillaan sekä kansainvälisellä ilmapiirillä ja ystävällisellä henkilökunnallaan. Fuku sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 18. (Pääovista heti oikealle). Tervetuloa!


Monipuolisesti korkealaatuista yksityistä hammashoitoa. Oman keraamisiinkruunuihin ja-täytteisiin erikoistuneen laboratorion ja henkilökunnan ansiosta pystymme suoriutumaan laajoistakin hoitokokona...

Monipuolisesti korkealaatuista yksityistä hammashoitoa. Oman keraamisiinkruunuihin ja-täytteisiin erikoistuneen laboratorion ja henkilökunnan ansiosta pystymme suoriutumaan laajoistakin hoitokokonaisuuksista nopeassa ajassa.

 

Tervetuloa!


Myymälä sijaitsee Kippo ravintolan takana olevalla käytävällä 3-kerroksessa.

Myymälä sijaitsee Kippo ravintolan takana olevalla käytävällä 3-kerroksessa.

Kilala Kawaii Shop -myymälästä löydät mm. hyvin suositut Pullip-nuket, tunnettuja japanilaisia hahmotuotteita sekä muita söpöjä tuotteita, suoraan Japanista.

Tutustu valikoimaan tarkemmin täältä: https://www.kilala.fi


Forumista saa nyt Suomen parasta pizzaa. Classic Pizza Restaurant avasi Mannerheimintiellä lokakuun puolivälissä ja ravintoloita on nyt yhteensä 15 sekä Suomessa että Tanskassa. Ravintolan yhteytee...

Forumista saa nyt Suomen parasta pizzaa. Classic Pizza Restaurant avasi Mannerheimintiellä lokakuun puolivälissä ja ravintoloita on nyt yhteensä 15 sekä Suomessa että Tanskassa. Ravintolan yhteyteen avasi myös Legras –samppanjalounge.

Tervetuloa nauttimaan!

 

Classic Pizza Restaurant on korkealaatuisiin ja parhaista raaka-aineista valmistettuihin pizzoihin keskittyvä ja arjen luksuselämyksiä tarjoava suomalainen ravintolaketju. Classic Pizza Restaurant:in pizzat ovat saaneet lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, mukaan lukien Glorian Ruoka&Viini palkinnon Suomen parhaasta pizzasta. Classic Pizza Restaurant voitti lokakuussa 2016 Kasvu Open Start again-sarjan.

Classic Pizza Restaurant:illa on tällä hetkellä 15 A-anniskeluoikeuksilla varustettua täyden palvelun ravintolaa ympäri Suomea, aina Hangosta Rukalle. Classic Pizza Restaurantin 21-vuotinen menestystarina kansainvälistyy tänä syksynä, kun Classic Pizza Restaurant avaa ensimmäisen ravintolansa Suomen rajojen ulkopuolella.


Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä k...

Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä kertaa.

Tuomaristo perusteli valintaansa sillä, että Forum on pitkäjänteisellä kehitystyöllään onnistunut säilyttämään vahvan markkina-aseman ja vastaamaan entistä paremmin tulevaisuuden haasteisiin.  Tuomaristo kiitteli erityisesti Forumin aktiivista työtä nuorten työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

 Pohjoismaiden paras kauppakeskus toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille ja viihtymään!

Lue lisää täältä

Fudge Matte Hed Extra
-30%
Norm. 26,25€
Nettiajanvaraus 24/7
osoitteessa
www.hairlekiini.fi
Juuri nyt Glitterissä:
Osta 40€, saat 10€ lahjakortin!
Tarjous on voimassa 19.11 asti.
Fudge CleanBlonde Shampoo
22,00€
norm. 27,50€
Saat 25€ lahjasetelin
kaupan päälle, ku ostat vähintään
50 eurolla!
SP Luxe Oil Hoitoöljy
-20%
Norm. 31,40€
Fudge Matte Hed (75g)
-30%
Norm. 26,25€
Olaplex-hoitokäsittely
15-70€ käsittelystä riippuen
Kulmien värjäys+muotoilu
15€
norm.18€
Bonacuren XXL-tuotteet
-40%
Tucca kuntoon
Hiustenväri-tai raidoitus
Joka päivä ark. klo 12 - 50%
MOROCCANOIL
-30%
Shampoo & Hoito