Victoria's Secretin kesäalessa tuotteita jopa -50 %:n alennuksella.

Victoria's Secretin kesäalessa tuotteita jopa -50 %:n alennuksella.


Forumin myymälät, kahvilat sekä ravintolat ovat suljettuina juhannuksena.
 
23.6. perjantai Juhannusaatto Liikkeet suljettu, Yleiset tilat suljettu.
24.6. lauantai Juhannuspäivä Liikkeet suljettu, Yleiset tilat suljettu.
25.6. liikkeet avoinna klo 12-18.
Alepa palvelee
23.6. klo 6.30 -23
24.6. klo 12-23
 
Our stores, cafees and restaurants are closed on
23.6. Midsummer's Eve
24.6. Midsummer's Day.

EuroParkin P-CityForumissa pysäköit iltaisin maanantaista lauantaihin klo 18 jälkeen tunnin kahdella eurolla ja sunnuntaisin tunnin yhdellä eurolla.

EuroParkin P-CityForumissa pysäköit iltaisin maanantaista lauantaihin klo 18 jälkeen tunnin kahdella eurolla ja sunnuntaisin tunnin yhdellä eurolla.

P-CityForum sijaitsee kätevästi lähellä kaikkia keskustan palveluita aivan Forumin kauppakeskuksen alla. Lämpimässä ja valoisassa hallissa on 1300 pysäköintipaikkaa, kaksi autopesulaa, sähköautoille maksullisia latauspaikkoja ja asiakaspalvelu Forumin jalankulussa.

Halliin on kolme sisäänajoa eri puolilta keskustaa: Simonkatu 7, Ruoholahdenkatu 3 ja Jaakonkatu (kääntyminen Eteläiseltä ja Pohjoiselta Rautatiekadulta). Sisäänajo on auki ma–su klo 6–24, ulosajo mahdollista 24 h.

Katso lisätiedot: http://www.europark.fi/p-forum-helsinki/

Helppoa pysäköintiä – EuroPark


Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä k...

Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä kertaa.

Tuomaristo perusteli valintaansa sillä, että Forum on pitkäjänteisellä kehitystyöllään onnistunut säilyttämään vahvan markkina-aseman ja vastaamaan entistä paremmin tulevaisuuden haasteisiin.  Tuomaristo kiitteli erityisesti Forumin aktiivista työtä nuorten työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

 Pohjoismaiden paras kauppakeskus toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille ja viihtymään!

Lue lisää täältä


Sponda Oyj: Kauppakeskus Forum valittiin Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017

Sponda Oyj: Kauppakeskus Forum valittiin Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017

 

Sponda Oyj                                                Lehdistötiedote                     11.5.2017

 

 Kauppakeskus Forum valittiin Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017

Spondan omistama kauppakeskus Forum on valittu Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi 2017 pohjoismaisen kauppakeskusyhdistyksen NCSC:n toimesta Tukholmassa keskiviikkona 10.5.2017. Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan kauppakeskus Forumin lisäksi Pohjoismaiden parhaan kauppakeskuksen tittelistä kilpailivat Jekta Storsenter Norjasta ja Metropol Shopping Center Tanskasta. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä kertaa. NCSC valitsi Forumin lokakuussa myös Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi.

 

"Olemme vuosien varrella todistaneet, että jatkuvalla kehittämisellä on mahdollista pärjätä Suomen sekä Pohjoismaiden vähittäiskaupan huipulla koko ajan kovenevassa kilpailussa. Valinta Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi on upea tunnustus niin meille kuin vuokralaisille", iloitsee Forumin kauppakeskusjohtaja Lars Eklundh.

 

Tuomariston mukaan Forum on johdonmukaisen ja pitkäjänteisen kehittämistyön kautta säilyttänyt selkeän ja vahvan markkina-aseman. Tuomariston valinta perustui myös siihen, että vaalimalla arkkitehtuuria ja kehittämällä sekä laajentamalla kauppakeskuksen konseptia, Forum on pystynyt vastaamaan entistä paremmin tulevaisuuden haasteisiin. Myös uudistus- ja kehityshankkeet on toteutettu onnistuneesti. Tuomaristo kiitteli myös Forumin aktiivista työtä nuorten työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

 

Forumissa vierailee vuosittain lähes 15 miljoonaa kävijää ja se on yksi Suomen suurimpia ja vilkkaimpia kauppakeskuksia. Kauppakeskuksessa on 140 liikettä, joiden yhteenlaskettu vuosimyynti on noin 217 miljoonaa.

 

Suomen ensimmäisiä kauppakeskuksia oleva Forum perustettiin Helsingin ydinkeskustaan vuonna 1952 ja sitä laajennettiin 1985. Kauppakeskuksen konsepti nojaa neljään vahvaan kulmakiveen; muotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan, kahvila- ja ravintolatoimintaan sekä elektroniikka- ja kodinkonekauppaan.

 

Forumissa toteutettiin vuosina 2012-2015 mittava laajennus- ja uudistamisprojekti, johon investoitiin 50 miljoonaa euroa. "Uudistus on ollut erittäin onnistunut, sillä myynti ja asiakasmäärät ovat kasvaneet hurjasti ja kauppakeskus on tälläkin hetkellä täyteen vuokrattu", Eklundh kertoo.

 

Forumin lisäksi Sponda omistaa Suomessa viisi muuta kauppakeskusta. Kauppakeskusten vuokrattava pinta-ala on yhteensä noin 202 000 neliömetriä ja ne sijaitsevat Helsingin, Tampereen ja Oulun alueilla. Keväällä 2018 avataan Tampereen ydinkeskustaan kauppakeskus Ratina.

 

 

Sponda Oyj

Lisätietoja: Lars Eklundh, kauppakeskusjohtaja, 0500 458 694

 

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,8 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.


Forum on käynyt viime vuosina läpi mittavan ja onnistuneen uudistuksen, joka palkittiin pohjoismaisen kauppakeskusyhdistys NCSC:n järjestämässä kauppakeskuskilpailussa Suomen parhaan kauppakeskukse...

Forum on käynyt viime vuosina läpi mittavan ja onnistuneen uudistuksen, joka palkittiin pohjoismaisen kauppakeskusyhdistys NCSC:n järjestämässä kauppakeskuskilpailussa Suomen parhaan kauppakeskuksen tittelillä. Voiton myötä Forum siirtyy kilpailemaan parhaan pohjoismaisen kauppakeskuksen tittelistä.

 

Kilpailun tuomaristo perusteli valintaansa sillä, että kauppakeskuksen monivuotinen uudistustyö on onnistuttu viemään läpi menestyksekkäästi rohkealla näkemyksellä, innovatiivisuudella sekä eri tahoja sitouttavalla ammattimaisella ja käytännönläheisellä johtamistyylillä. Uudistuneen Forumin kuvailtiin olevan omassa ympäristössään merkittävä toimija, joka on paitsi taloudellisesti kannattava myös kohderyhmäänsä puhutteleva.

 

Tervetuloa ostoksille ja viihtymään Suomen parhaimpaan kauppakeskukseen!

 

 


Forumin liikkeet ovat avoinna

Forumin liikkeet ovat avoinna

ma-pe 10-21

la 10-19

su 12-18

Katso tarkemmat liikekohtaiset aukioloajat täältä

Allekirjoita vetoomus
Kampanja eläinkokeita vastaan
Paul Mitchell Tea Tree
15€ kpl
norm. 24-25€ kpl
Olaplex-hoitokäsittely
15-70€ käsittelystä riippuen
Parturissa leikkaukset
koko kesäkuun ajan
20€
Kulmien värjäys+muotoilu
15€
norm.18€
ILMAN AJANVARAUSTA!
Täyden palvelun Parturi-Kampaamo.
Ja paljon laadukkaita hiustuotteita
KAIKKI T-PAIDAT
9,95 KPL
Norm. jopa 19,95
Hairlekiini <3 Glitter
Laadukkaat hiuskorut
nyt myös Hairlekiinista!
Kesälistalta annokset 12€
Benvenuto!
System 4, 500ml
15€ / kpl
Norm. 24,90€
Aina on syytä juhlaan!
Pikakampaukset alkaen 15€
Jopa ilman ajanvarausta!
Ale alkoi Reimalla!
Valikoima tuotteita -30%