Maalilla ja Äänillä - näyttely Forumin 0-kerroksessa.

Maalilla ja Äänillä - näyttely Forumin 0-kerroksessa.

 

Maalilla ja Äänillä pitää sisällään uudenlaisen tavan nähdä ja kokea maalaukset myös musiikin kautta. Jokaiseen uniikkiin maalattuun tauluun on sävelletty myös oma uniikki musiikki. Maalauksien sävellyksistä vastaa Sofia Sida ja Tuomas ”Gary” Keskinen.

Näyttely on avoinna 14.2.-13.3.2018. Tervetuloa!

 

 


Salaattiasema on avannut Forumin 0-kerroksessa. 

Salaattiasema on avannut Forumin 0-kerroksessa. 

Salaattiasemalta löydät maistuvimmat salaatit, salaattirullat, keitot, vastapuristetut täysmehut ja tuorepuurot. Kaikki on tehty parhaista raaka-aineista. Tervetuloa maistamaan!

 

Avoinna

Ma-Pe 10-21

La 11-19

Su 12-18


25.1.2018

HEHKU FORUMISSA!
Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä Hehku-ketju on avannut ensimmäisen myymälänsä Forumiin! Myymälän valikoima rakentuu viidestä osa-alueesta: ravinto, palautuminen, liikunta, kauneus ja te...

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä Hehku-ketju on avannut ensimmäisen myymälänsä Forumiin! Myymälän valikoima rakentuu viidestä osa-alueesta: ravinto, palautuminen, liikunta, kauneus ja terveys. Laaja valikoima sisältää kansainvälisiä brändituotteita sekä tuttuja merkkituotteita. Kosmetiikan lisäksi valikoimassa on terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, kuten ravintolisiä, haavanhoitotuotteita sekä esimerkiksi lapsiin ja naisen elinkaaren vaiheisiin liittyviä tuotteita. 

 

HEHKU FORUM 2 krs.

Ma-Pe 10-21

La 10-19

Su 12-18


Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä k...

Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä kertaa.

Tuomaristo perusteli valintaansa sillä, että Forum on pitkäjänteisellä kehitystyöllään onnistunut säilyttämään vahvan markkina-aseman ja vastaamaan entistä paremmin tulevaisuuden haasteisiin.  Tuomaristo kiitteli erityisesti Forumin aktiivista työtä nuorten työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

 Pohjoismaiden paras kauppakeskus toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille ja viihtymään!

Lue lisää täältä

Löydä suosikkisi
uudesta farkkuvalikoimastamme
alk. 29,95 kpl
Fudge Matte Hed (75g)
-25%
Norm. 26,25€
Wella SP infusion
tehohoidot hiuksille
19€
Kerastase shampoot 500ml
Norm 49€
NYT- 30%
Antipastopöydän herkut
Omistajahintaan
Oppilastyöt
-20-50%
Fudge Dry Shampoo (200ml)
-25%
Norm. 20,00€
Paul Mitchell -tuotteet
NYT-20%
DS - TUOTTEET
-30%
-20% Happy Hour
Hairlekiinissa
arkiaamuisin klo 9-11
VÄRI JA LEIKKAUS TARJOUS
79€ (+pitkän hiuksen lisä 10-50€)
Fudge Membrane Gas
-25%
Norm. 23,75€