Maalilla ja Äänillä - näyttely Forumin 0-kerroksessa.

Maalilla ja Äänillä - näyttely Forumin 0-kerroksessa.

 

Maalilla ja Äänillä pitää sisällään uudenlaisen tavan nähdä ja kokea maalaukset myös musiikin kautta. Jokaiseen uniikkiin maalattuun tauluun on sävelletty myös oma uniikki musiikki. Maalauksien sävellyksistä vastaa Sofia Sida ja Tuomas ”Gary” Keskinen.

Näyttely on avoinna 14.2.-13.3.2018. Tervetuloa!

 

 


Salaattiasema on avannut Forumin 0-kerroksessa. 

Salaattiasema on avannut Forumin 0-kerroksessa. 

Salaattiasemalta löydät maistuvimmat salaatit, salaattirullat, keitot, vastapuristetut täysmehut ja tuorepuurot. Kaikki on tehty parhaista raaka-aineista. Tervetuloa maistamaan!

 

Avoinna

Ma-Pe 10-21

La 11-19

Su 12-18


25.1.2018

HEHKU FORUMISSA!
Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä Hehku-ketju on avannut ensimmäisen myymälänsä Forumiin! Myymälän valikoima rakentuu viidestä osa-alueesta: ravinto, palautuminen, liikunta, kauneus ja te...

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä Hehku-ketju on avannut ensimmäisen myymälänsä Forumiin! Myymälän valikoima rakentuu viidestä osa-alueesta: ravinto, palautuminen, liikunta, kauneus ja terveys. Laaja valikoima sisältää kansainvälisiä brändituotteita sekä tuttuja merkkituotteita. Kosmetiikan lisäksi valikoimassa on terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, kuten ravintolisiä, haavanhoitotuotteita sekä esimerkiksi lapsiin ja naisen elinkaaren vaiheisiin liittyviä tuotteita. 

 

HEHKU FORUM 2 krs.

Ma-Pe 10-21

La 10-19

Su 12-18


Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä k...

Pohjoismainen kauppakeskusyhdistys NCSC valitsi Forumin viime lokakuussa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Nyt NCSC palkitsi Forumin koko Pohjoismaiden parhaana. Voitto tuli Suomeen ensimmäistä kertaa.

Tuomaristo perusteli valintaansa sillä, että Forum on pitkäjänteisellä kehitystyöllään onnistunut säilyttämään vahvan markkina-aseman ja vastaamaan entistä paremmin tulevaisuuden haasteisiin.  Tuomaristo kiitteli erityisesti Forumin aktiivista työtä nuorten työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.

 Pohjoismaiden paras kauppakeskus toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille ja viihtymään!

Lue lisää täältä

System 4, 500ml
18€ / kpl
Norm. 24,90€
Kulmien värjäys+muotoilu
15€
norm.18€
ILMAN AJANVARAUSTA!
Täyden palvelun Parturi-Kampaamo.
Ja paljon laadukkaita hiustuotteita
Fudge Matte Hed Extra
-25%
Norm. 26,25€
Ma-Pe klo 10:30-15:00
0,4l hanalimu 1,50€
Fudge Dry Shampoo (200ml)
-25%
Norm. 20,00€
SUPER DEAL!
Takkeja 30€ kpl
Ajanvaraus online
Kun sinulle sopii.
Olaplex-hoitokäsittely
15-70€ käsittelystä riippuen
MOROCCANOIL 500ml
-30%
Shampoo & Hoito
Ego
Lierac Hydragenist
-15 %
Paul Mitchell -tuotteet
NYT-20%