Sommarens rea är som bäst just nu. Forum är fyllt med reafynd inom mode, barnkläder, sport, skönhet teknik och tele. Hitta sommarens bästa reaprodukter hos oss.

Sommarens rea är som bäst just nu. Forum är fyllt med reafynd inom mode, barnkläder, sport, skönhet teknik och tele. Hitta sommarens bästa reaprodukter hos oss.

Vi har öppet:

mån-fre 10-21

lö 10-19

sö 12-18

Välkommen till Forum!


Fyrtio stycken -två meter höga- sälskulpturer har alla fått en unik look av finska konstnärer. På Helsingforsdagen i juni steg sälarna i land på Senatstorget till stadsbornas glädje och under somma...

Fyrtio stycken -två meter höga- sälskulpturer har alla fått en unik look av finska konstnärer. På Helsingforsdagen i juni steg sälarna i land på Senatstorget till stadsbornas glädje och under sommaren sprider de sig runtom i staden för att påminna stadsborna om behovet av att skydda Östersjön.

Under sommaren har du möjlighet att bekanta dig med en av sälarna ute på Tuppens Torg vid hörned av SIlmälasikeskus. Sälen har målats av kontsnären Maaria Märkälä.

Nu är Hej Hylje! en del av programmet för Finlands 100 årsjubileum. Sälskulpturernas uppdrag är förutom att glädja stadsborna, även att få oss att fundera över Östersjöns situation.


Förra oktober betjänade Forum titeln som Finlands bästa köpcentrum av Nordic Council of Shopping Centers, NCSC. Nu har NCSC krönt Forum med titeln som hela Nordens bästa köpcentrum. Segret är Finla...

Förra oktober betjänade Forum titeln som Finlands bästa köpcentrum av Nordic Council of Shopping Centers, NCSC. Nu har NCSC krönt Forum med titeln som hela Nordens bästa köpcentrum. Segret är Finlands första i historien.

Förmågan att behålla en stark marknadsposition samt utvecklingen av svar på framtidens utmaningar var några av motiveringarna som avgjorde vinsten. Särskilt berömde juryn köpcentrets aktiva arbete för att gynna möjligheterna för ungdomarnas sysselsättning.

 Nordens bästa köpcentrum välkomnar dig för att handla och njuta!


 

 

I EuroParks P-CityForum parkerar du om kvällarna efter kl. 18 måndag-lördag för två euro per timme och på söndagar för en euro per timme.

P-CityForum finns nära all service i centrum direkt under Forums köpcenter. I den varma och ljusa hallen finns 1300 parkeringsplatser, två biltvättsföretag, avgiftsbelagda laddnings ställen för elbilar och kundbetjäning vid gångpassagen till Forum.

Hallen har tre infarter runtom i centrum: Simonsgatan 7, Gräsviksgatan 3 och vid Jakobsgatan (sväng av från Södra eller Norra Järnvägsgatan). Infarten är öppen må-sö kl. 6-24, utfart möjlig 24 h.

Tilläggsinformation finns på finska: http://www.europark.fi/p-forum-helsinki/

Smidig parkering – EuroParkForum har genomgått en fullständig och framgångsrik förnyelse som har idag förtjänat titeln som Finlands bästa köpcentrum i en tävling arrangerats av NCSC (Nordic Council of Shopping Centers). I oc...

Forum har genomgått en fullständig och framgångsrik förnyelse som har idag förtjänat titeln som Finlands bästa köpcentrum i en tävling arrangerats av NCSC (Nordic Council of Shopping Centers). I och med vinsten får Forum nu chansen att tävla om titeln för det bästa nordiska köpcentret. 

 

Tävlingens jury motiverade valet med köpcentrumets fleråriga förnyelsearbete som har framförts genom åren med en modig syn, innovativa åtgärder samt en professionell, praktiskt och inklusiv ledningsstil.  Forum har enligt juryn en bra ekonomisk lönsamhet och har dessutom lyckats tilltala den rätta målgruppen. Därmed är Forum en avsevärd aktör inom sin egen omgivning.

 

Välkommen att handla och trivas till Finlands bästa köpcentrum!