Förra oktober betjänade Forum titeln som Finlands bästa köpcentrum av Nordic Council of Shopping Centers, NCSC. Nu har NCSC krönt Forum med titeln som hela Nordens bästa köpcentrum. Segret är Finla...

Förra oktober betjänade Forum titeln som Finlands bästa köpcentrum av Nordic Council of Shopping Centers, NCSC. Nu har NCSC krönt Forum med titeln som hela Nordens bästa köpcentrum. Segret är Finlands första i historien.

Förmågan att behålla en stark marknadsposition samt utvecklingen av svar på framtidens utmaningar var några av motiveringarna som avgjorde vinsten. Särskilt berömde juryn köpcentrets aktiva arbete för att gynna möjligheterna för ungdomarnas sysselsättning.

 Nordens bästa köpcentrum välkomnar dig för att handla och njuta!


 

 

I EuroParks P-CityForum parkerar du om kvällarna efter kl. 18 måndag-lördag för två euro per timme och på söndagar för en euro per timme.

P-CityForum finns nära all service i centrum direkt under Forums köpcenter. I den varma och ljusa hallen finns 1300 parkeringsplatser, två biltvättsföretag, avgiftsbelagda laddnings ställen för elbilar och kundbetjäning vid gångpassagen till Forum.

Hallen har tre infarter runtom i centrum: Simonsgatan 7, Gräsviksgatan 3 och vid Jakobsgatan (sväng av från Södra eller Norra Järnvägsgatan). Infarten är öppen må-sö kl. 6-24, utfart möjlig 24 h.

Tilläggsinformation finns på finska: http://www.europark.fi/p-forum-helsinki/

Smidig parkering – EuroParkKinja, Katariina och Adam som jobbar i Forum förtjusar i vårens härliga kampanjbilder. Alla foton har stylats med Forums produkter som ger ett brett inblick in i Forums sortiment. Det finns flera f...

Kinja, Katariina och Adam som jobbar i Forum förtjusar i vårens härliga kampanjbilder. Alla foton har stylats med Forums produkter som ger ett brett inblick in i Forums sortiment. Det finns flera fina produkter, allt från hem och inredning till mode och sportprylar. Kampanjfoton har tagit den kända finländska modefotografen Veikko Kähkönen. Stylisten är Milla Muurimäki.


Forum har genomgått en fullständig och framgångsrik förnyelse som har idag förtjänat titeln som Finlands bästa köpcentrum i en tävling arrangerats av NCSC (Nordic Council of Shopping Centers). I oc...

Forum har genomgått en fullständig och framgångsrik förnyelse som har idag förtjänat titeln som Finlands bästa köpcentrum i en tävling arrangerats av NCSC (Nordic Council of Shopping Centers). I och med vinsten får Forum nu chansen att tävla om titeln för det bästa nordiska köpcentret. 

 

Tävlingens jury motiverade valet med köpcentrumets fleråriga förnyelsearbete som har framförts genom åren med en modig syn, innovativa åtgärder samt en professionell, praktiskt och inklusiv ledningsstil.  Forum har enligt juryn en bra ekonomisk lönsamhet och har dessutom lyckats tilltala den rätta målgruppen. Därmed är Forum en avsevärd aktör inom sin egen omgivning.

 

Välkommen att handla och trivas till Finlands bästa köpcentrum!Sport with style – konseptet är The Athlete´s Foot fritidskonsept. Till kedjans urval hör både trendiga fritidsskor och kläder samt accessoarer.

Sport with style – konseptet är The Athlete´s Foot fritidskonsept. Till kedjans urval hör både trendiga fritidsskor och kläder samt accessoarer.

Kända brand som t.ex. Nike, adidas Originals, Puma, New Balance, asics Tiger, Converse, Reebok Classics och Jordan hittar ni i affären.

Den nya butiken hittar du i 0-våningen, bredvid H&M.

 

www.theathletesfoot.fi


Forums vårkampanj är äntligen här! Som kampanjansikten ser vi Forums personal Kinja, Katariina och Adam som har stylats med produkter från Forums butiker. Kolla produktinformationen på Instagram @k...

Forums vårkampanj är äntligen här! Som kampanjansikten ser vi Forums personal Kinja, Katariina och Adam som har stylats med produkter från Forums butiker. Kolla produktinformationen på Instagram @kauppakeskusforum. Välkommen att se på alla fantastiska nyheter!


Öppettider för Forums butiker är

Öppettider för Forums butiker är

 

Må-fr 10-21

Lör 10-19

Sön 12-18

 

 

Se på olika butikers öppettider här.

 

Logga in