Öppettider för Forums butiker är

Öppettider för Forums butiker är

 

Må-fr 10-21

Lör 10-19

Sön 12-18

 

 

Se på olika butikers öppettider här.

 


 

 

I EuroParks P-CityForum parkerar du om kvällarna efter kl. 18 måndag-lördag för två euro per timme och på söndagar för en euro per timme.

P-CityForum finns nära all service i centrum direkt under Forums köpcenter. I den varma och ljusa hallen finns 1300 parkeringsplatser, två biltvättsföretag, avgiftsbelagda laddnings ställen för elbilar och kundbetjäning vid gångpassagen till Forum.

Hallen har tre infarter runtom i centrum: Simonsgatan 7, Gräsviksgatan 3 och vid Jakobsgatan (sväng av från Södra eller Norra Järnvägsgatan). Infarten är öppen må-sö kl. 6-24, utfart möjlig 24 h.

Tilläggsinformation finns på finska: http://www.europark.fi/p-forum-helsinki/

Smidig parkering – EuroParkForum har genomgått en fullständig och framgångsrik förnyelse som har idag förtjänat titeln som Finlands bästa köpcentrum i en tävling arrangerats av NCSC (Nordic Council of Shopping Centers). I oc...

Forum har genomgått en fullständig och framgångsrik förnyelse som har idag förtjänat titeln som Finlands bästa köpcentrum i en tävling arrangerats av NCSC (Nordic Council of Shopping Centers). I och med vinsten får Forum nu chansen att tävla om titeln för det bästa nordiska köpcentret. 

 

Tävlingens jury motiverade valet med köpcentrumets fleråriga förnyelsearbete som har framförts genom åren med en modig syn, innovativa åtgärder samt en professionell, praktiskt och inklusiv ledningsstil.  Forum har enligt juryn en bra ekonomisk lönsamhet och har dessutom lyckats tilltala den rätta målgruppen. Därmed är Forum en avsevärd aktör inom sin egen omgivning.

 

Välkommen att handla och trivas till Finlands bästa köpcentrum!