Asioi turvallisesti Forumissa - lisätietoa, vinkkejä ja voimassaolevat aukioloajat

Me Forumissa noudatamme Sosiaali- ja terveysviranomaisten 26.11.2020 asettamia suosituksia koskien koronaviruksen leviämisen ehkäisemistä. Kauppakeskus on avoinna normaalisti ja kulkuväylät myymälöihin, kahviloihin ja ravintoloihin pysyvät avoimena. Suosituksia noudattaen Muumi-leikkihuone on toistaiseksi suljettu ja yleisissä tiloissa olevien istuinpaikkojen käyttöä rajoitettu. Kauppakeskuksessa ei järjestetä toistaiseksi tapahtumia.

Myymälämme, kahvilamme ja ravintolamme palvelevat edelleen ja liikkeisiin on esteetön pääsy jatkossakin. Wc-tilat ovat avoinna normaalisti ja istuimia on käytössä ravintoloissa ja kahviloissa asioiville. Tervetuloa COVID-19 COMPLIANT -sertifioituun kauppakeskukseen!

 


 

Tehdään yhdessä osamme. Kaikkien meillä vierailevien ja työskentelevien hyvinvointi on meille erittäin tärkeää ja noudatamme viranomaisten suosituksia virusepidemioiden leviämisen ennaltaehkäisemiseksi.

Meillä on tarjolla käsidesiä ja muistuttelemme turvaväleistä yleisissä tiloissamme. Haluamme myös kertoa, että meillä Forumissa ammattitaitoiset siivoojamme pitävät huolta yleisten tilojen tehostetusta siivouksesta huomioiden erityisesti kosketuspinnat, kuten ovenkahvat, hissipainikkeet sekä liukuportaiden käsinojat. Olemme keränneet alle ohjeita, joiden avulla me kaikki voimme vaikuttaa omalta osaltamme asioinnin turvallisuuteen kauppakeskuksessa.

 

Asioidaan vain terveenä ja turvavälit huomioiden

Mikäli sinulla on flunssan oireita, kuumetta tai hengitystieoireita, jätäthän asioinnin kauppakeskuksessa myöhemmäksi, kun voit paremmin. Taataksemme turvallisen ympäristön kaikille asiakkaille ja kauppakeskuksessa työskenteleville, pidäthän riittävän turvavälin muihin ihmisiin.

 

Huolehditaan käsihygieniasta

Huolellinen käsien peseminen saippualla tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit. Pyydämme ystävällisesti kaikkia meillä vierailevia noudattamaan hyvää käsihygieniaa. Käsien pesu onnistuu kauppakeskuksemme useissa wc-tiloissa. Wc-tilamme sijaitsevat K ja 0-kerroksissa sekä 3. kerroksessa. Käsidesiannostelijoita on asennettu wc-tiloihin, sisäänkäynneille ja kauppakeskuksen käytäville.

 

Käytetään kasvomaskeja mahdollisuuksien mukaan

THL suosittelee kasvomaskien käyttöä tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan voimassa olevan suosituksen kasvomaskien käytöstä asioitaessa kauppakeskuksessa. Sekä kankaisia että kertakäyttöisiä maskeja myydään lukuisissa myymälöissämme, joten uskomme, että löydät oman suosikkimallisi myymälöidemme valikoimasta. Maskeja on myynnissä muun muassa seuraavissa liikkeeistä: Carlings, Cubus, Ea terveydenhoitomyymälä, Finlayson, Gigantti, Intersport, Jesper Junior, Kultajousi, Moomin Shop, Scandinavian Outdoor, Silmälasikeskus, Soma Shop, Stadin Ompelimo, Stadium, The Athlete's Foot ja Zoomi.

Mikäli sinulla ei ole maskia mukana tai omaa suosikkia ei ole vielä löytynyt, niin saat tarvittaessa kertakäyttöisen kasvomaskin Infopisteeltämme 2-kerroksesta.

 

1200 pysäköintiruutua käytettävissäsi

Tiesitkö, että meille on helppo saapua myös autolla? EuroPark P-CityForumin pysäköintihalli on yhteydessä Forumiin tarjoten lyhyen sisäreitin pysäköintihallista suoraan kauppakeskukseen. Kuljetat isommatkin ostokset kätevästi auton kyytiin ja nautit tilavasta, modernista pysäköintihallista. Iltapysäköinti arkisin klo 18 jälkeen vain 2 €/h ja sunnuntaisin koko päivä vain 1 €/h.

 

Liikkeiden aukioloajoista

Liikkeemme, kahvilamme ja ravintolamme palvelevat toistaiseksi vähintään seuraavin aukioloajoin:

MA-PE klo 10-20 (ravintolat ja kahvilat klo 11 alkaen)

LA klo 10-19 (ravintolat ja kahvilat klo 11 alkaen)

SU 12-18

Voit tarkistaa liikekohtaiset aukioloajat tästä.

 

Huolehditaan toisistamme pitämällä huolta myös itsestämme!