Asioi turvallisesti Forumissa

Me Forumissa noudatamme rajoituksia koskien koronaviruksen leviämisen ehkäisemistä. Kauppakeskus on avoinna normaalisti ja kulkuväylät myymälöihin, kahviloihin ja ravintoloihin pysyvät avoimena. Voimassa olevia rajoituksia noudattaen Muumi-leikkihuone on toistaiseksi suljettu ja yleisissä tiloissa olevien istuinpaikkojen käyttöä rajoitettu.

Kaikki Wc-tilamme ovat avoinna normaalisti ja istuinpaikkoja on käytössä ravintoloissa ja kahviloissa asioiville. Tervetuloa COVID-19 COMPLIANT -sertifioituun kauppakeskukseen!

Huolellinen käsien peseminen saippualla tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit. Pyydämme ystävällisesti kaikkia meillä vierailevia noudattamaan hyvää käsihygieniaa. Käsien pesu onnistuu kauppakeskuksemme useissa wc-tiloissa. Wc-tilamme sijaitsevat K ja 0-kerroksissa sekä 3. kerroksessa. Käsidesiannostelijoita on asennettu wc-tiloihin, sisäänkäynneille ja kauppakeskuksen käytäville.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä asioidessasi Forumissa. Oman maskin unohtuessa kotiin, saat tarvittaessa kertakäyttöihsen kasvomaskin Infopisteeltämme 2-kerroksesta.

Huolehditaan toisistamme pitämällä huolta myös itsestämme!