ELÄKÖÖN CITY! - 2 H pysäköintietu käytössäsi Hintasirkuksen ajan ma-su 17. - 23.5.

Parkkeeraa ytimeen! Me, Forum ja Kamppi Helsinki haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden asioida ydinkeskustassa omalla autolla. Tarjoamme 2 tunnin pysäköintiedun 50 euron ostoksesta P-Kampissa tai P-CityForumissa. Eläköön City! -pysäköintikampanja on voimassa 17.-23.5.2021.


Kahden kauppakeskuksen rauhalliset, turvalliset ja väljät asiointiympäristöt odottavat Sinua. Noin 300 liikettä ja palvelua, yli 70 ravintolaa ja kahvilaa sekä 1500 parkkipaikka Helsingin ytimessä. Tilaa viihtyä ja asioida Helsingin keskustassa säältä suojassa. Eläköön City! 


KAMPANJAETUSI JA EHDOT - Parkkeeraa ytimeen

Tarjoamme kahden tunnin pysäköintiedun EuroParkin P-CityForumissa ja P-Kampissa. Hyvitämme yli 50 euron ostoksista 2 h pysäköintiaikaa.

 

Ostaessasi vähintään 50 €:lla Forumin tai Kamppi Helsingin myymälässä, kahvilassa ja / tai ravintolassa, olet oikeutettu 2 h kertaluontoiseen pysäköintietuun. Käydessäsi ostoksilla useammassa liikkeessä, saat edun, kun ostoksesi yhteisarvo on vähintään 50 €:lla.

 

Pysäköintietu rekisteröidään autosi rekisterinumerolle Forumin Infopisteellä (2. krs) ostokuittia vastaan.

 

Etu on hyödynnettävissä kampanja-aikana Infon aukioloaikojen puitteissa:

Ma-Pe 10-20 | La 10-18 | Su 12-17


Huomioithan, että ajoneuvosi tulee olla pysäköitynä joko P-CityForum tai P-Kamppi -pysäköintihalliin ja sinulla tulee olla tiedossasi ajoneuvosi rekisterinumero, jotta voit hyödyntää pysäköintiedun.

 

Pysäköintietu on käytettävä kyseisellä asiointikerralla. Yksi hyvitys / pysäköintikerta.

 

Eri kauppakeskusten ostoksia ei voi sekoittaa keskenään, 50 € ostokset tulee täyttyä joko Forumin tai Kamppi Helsingin myymälöissä ja ravintoloissa.

 

Mikäli pysäköintisi on kestänyt yli 2 tuntia, muista maksaa ylimenevä osuus. Voit varmistaa pysäköinnin keston pysäköintihallin maksuautomaatilla ja maksaa mahdollisen ylimenevän osuuden samalla kertaa. Huomioithan, että maksamaton pysäköinti veloitetaan laskulla ja siihen lisätään laskutuslisä (5 €). Maksuvaihtoehdoista saat lisätietoa europark.fi/autopay

 

Etu ei ole voimassa alkoholi-, tupakka- tai Veikkaustuotteita ostettaessa.

 


 

INFO: Toimi näin, jotta saat pysäköintiedun

 

1. Ota ajoneuvosi rekisterinumerosi muistiin, kun olet pysäköinyt ajoneuvosi EuroParkin P-CityForumiin tai P-Kamppiin.

2. Asioi rauhassa Forumissa tai Kampissa ja säilytä kuitit ostoksistasi.

3. Pysäköintiedun saat Forumin ja Kampin Infopisteiltä esittämällä ostoskuitit ja kertomalla ajoneuvosi rekisterinumeron kauppakeskuksen Infon henkilökunnalle.

Forumin Info on avoinna kampanjan aikana: ma-pe 10-20 | la 10-18 | su 12-17.

4. Mikäli pysäköintisi on kestänyt yli 2 tuntia, muista maksaa ylimenevä osuus.  Voit varmistaa pysäköinnin keston pysäköintihallin maksuautomaatilla ja maksaa mahdollisen ylimenevän osuuden samalla kertaa. Huomioithan, että maksamaton pysäköinti veloitetaan laskulla ja siihen lisätään laskutuslisä (5 €). Maksuvaihtoehdoista saat lisätietoa europark.fi/autopay

 

Lämpimästi tervetuloa ostoksille ja herkuttelemaan Forumiin!

 

Voit hyödyntää pysäköintiedun kampanjan aikana useamman kerran (1 pysäköintietu per pysäköinti & 50 € ostos).

 


 

Forumin Infopisteet tiedot tässä.

Ajo-ohjeet lisätietoa EuroParkin pysäköintihalleista:

 P-CityForum ja P-Kamppi

Pysäköintihinnastot ja ohjeet pysäköinnin maksamiseen: Europark.fi/autopay