Esittelyssä kesän pop up myymälät: Vallila ja Asuyama

Forumin liiketarjonta kasvaa, kun kesän pirteät pop up myymälät Vallila ja Asuyama avaavat ovensa. Tervetuloa!

Vallila pop up
Kun on aika päivittää kodin sisustusta ja tekstiilejä uuteen raikkaaseen ilmeeseen, ota suunta 2-kerroksen uuteen Vallila pop upiin! Myymälän monipuolisesta valikoimasta löydät upeita kuoseja, sisustustekstiilejä, mattoja ja astioita. Tervetuloa hankkimaan inspiraatioita, lahjavinkkejä tai kysymään neuvoa sisustuksen ammattilaisilta!

Myymälän aukioloajat:
Ma-Pe 10-20
La 10-19
Su 12-18

Asuyama on suomalainen uima-asumerkki, joka syntyi intohimosta kehittää toimivia, trendikkäitä ja laadukkaita bikineitä. Tuotteet ovat suunniteltu heille, jotka arvostavat laatua, ympäristöystävällisiä materiaaleja ja täydellistä istuvuutta. Uima-asuja voidaan käyttää eri tavoin luodakseen useita eri lookeja. Ajattomat, mutta trendikkäät ja kestävät tuotteet kestävät myös tulevina kesinä! Uima-asut ovat tehty eettisesti kierrätetyistä materiaaleista sekä korkean luokan italialaisista kankaista, taaten asuille pitkän käyttöiän.
Liike on avattu Forumin 1-kerrokseen, Simonkadun sisäänkäynnin läheisyyteen. Kesä on aivan nurkan takana - tule tekemään ihania löytöjä Asuyamalta!

Myymälän aukioloajat:
Ma-Pe 10-20
La 10-19
Su Suljettu