FORUM FEST keskiviikosta sunnuntaihin 13. - 17. syyskuuta - juhli syksyä kanssamme!

Forum Fest on syysuutuuksia, kampanjaetuja ja -herkkuja kauppakeskuksen täydeltä keskellä Helsinkiä. Luvassa myös ilahduttavaa ohjelmaa, tule mukaan!

Forum Fest tarjoaa syksyn huipputuotteet pukeutumiseen, vapaa-aikaan, kotiin ja sisustukseen sekä kaikkeen herkutteluun. Liikkemme ovat täynnä mitä upeampia etuja ja herkullisia tarjouksia koko kampanjan ajan. Forumissa on entistä enemmän uusia, kiinnostavia myymälöitä ja Forum palvelee entistäkin paremmin myös pikkuväkeä ja kauneuden ystäviä. Forumin ravintolatarjonta on myös uudistuksen alla - 0. kerroksen uusi ravintolamaailma raottaa jo oviaan kahden ravintolan voimin ja lisää avataan syksyn 2023 aikana.

Tutustu tarjouksiin ja kokoa oma ostoslistasi: forum.fi/fest

 

FORUM FESTIN OHJELMA KUTSUU VIIHTYMÄÄN JA YLLÄTTYMÄÄN

KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN 13. - 17.9.

Juontajamme Jane Hölsö kertoo paikan päällä parhaat shoppailuvinkit ja opastaa ohjelman pariin.

Forum goodie bagien metsästys Etsintävihjeet juontajalta ja Instagram stoyissa @kauppakeskusforum

KESKIVIIKOSTA LAUANTAIHIN 13. - 16.9.

Mimmit Peinttaa työpajat 3. kerroksessa

ke-pe klo 16-19 | la klo 12-17 

Vaatteiden tuunauspaja

Vaatteiden tuunauspajaan voi tuoda oman vanhan vaatekappaleen, jonka haluaa päivittää, juuri Forumista ostetun tuotteen tai Forumilta saadun tuotteen, jota haluaa hieman tuunata. Työpajat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille yli 10-vuotiaille.

la 16.9. klo 12-17 

Lasten Kivimonsteri-työpaja (3–9 v.) 

Tule askartelemaan hauskoja pikkukivihirviöitä! Mukaan voi tuoda omia kiviä tai käyttää tarjolla olevia kiviä. Materiaalit: maalit, tusseja, irtosilmiä, liimaa, kiviä.

Väritystehtävät pienimmille

Pienemmille valmiita väritystehtäviä. Isommat voivat piirtää myös itse haluamiaan väritystehtäviä. Materiaalit: Väritystehtäväarkit, kyniä piirtämiseen, puuvärit ja tussit.

HAVU gaming lounge & merch pop up 0. kerroksessa

ke-pe klo 16-19 | la klo 12-17

Yhteistyössä Havu Gaminging kanssa 0-kerroksen promootiopaikalle luodaan pelaamiseen keskittyvä alue. Asiakkaat pääsevät testaamaan taitojaan e-sportsin suosituimmissa peleissä Counter Strikessä ja NHL:ssä. Paikalla on Havu Gaming ohjaajat opastamassa asiakkaita sekä alueella vierailee myös esportsin tunnettuja tähtiä, joita asiakkaat voivat haastaa pelaamaan.

PERJANTAISTA SUNNUNTAIHIN

Heliumpallojako - biohajoavasta luonnonkumista valmistettuja kampanja palloja jaetaan asiakkaillemme 500 kpl / päivä.

Jako alkaa pe klo 16:00 | la klo 14:00 | su klo 13:00 jatkuen kunnes pallot on jaettu. Palloja jaetaan 1 per asiakas.

PERJANTAINA JA LAUANTAINA

DJ Windows95man

pe klo 16-18 | la klo 13-15

Liikkuva DJ kiertelee ja innostaa jammailemaan ympäri kauppakeskusta, mahdollisesti myös myymälöiden puolella jos / kun sopii.

Glam station pikalookit 1. kerroksessa

pe klo 16-19 | la klo 14-17

Ihmiset pääsevät ehostautumaan Forumin liikkeistä valikoitujen meikkien avulla ammattimeikkaajien avulla. Meikkaajat kertovat ajankohtaisista trendeistä sekä antavat vinkkejä meikattavan henkilön kasvonpiirteiden mukaisesti. Pikalookeissa mukana LYKO / Make Up Storen tuotteet.

 

Forum Fest toivottaa sinut tervetulleeksi inspiroitumaan ja hakemaan energiaa syksyyn!