FORUM FEST - kevät puhkeaa kukkaan

Juhli kevättä kanssamme keskiviikosta sunnuntaihin 17.-21. huhtikuuta. Myymälämme nostavat esille kevään upeimmat uutuudet ja täsmätuotteet kampanjahinnoin. Kahvilamme ja ravintolamme kuorruttavat suolaiset ja makeat herkut kevätkattaukseen. Piipahda Forumin Flower Parkissa kokoamassa kukkaviehe kotiinviemisiksi. 

Forum Fest karistaa katupölyt kannoiltasi, kun liikkeemme tarjoavat parastaan. Lue tästä parhaat tarjousvinkkimme tai koka oma ostoslistasi kampanjasivustolla forum.fi/fest. Keskiviikosta sunnuntaihin juontajamme ja somevaikuttajamme Riikka Uusitalo ja Jane Hölsö jakavat parhaat kevätvinkit paikan päällä Forumissa. Kannattaa ottaa seurantaan erityisesti Forumin Instagram-tili, josta saat lisätärpit haltuun ensimmäisenä.

Kepein askelin kevääseen

Tiedät varmasti sen keveyden tunteen, kun talvikengät saa siirtää varastoon ja pääset sujauttamaan jalkaan tennarit tai sandaalit. Kengät ovatkin ensimmäinen Forum Festin suosikkitärppimme. Intersport tarjoaa malliston suosittuja New Balancen tennareita kampanjahintaan miehille ja naisille.

Sandaaleiden suosijoille ehdoton ykkönen on aidot Birkenstockit, jotka hellivät jalkapohjaa ergonomisella muotoilullaan ja hivelevät silmää kestävällä trendikkyydellään. Suomen laajin valikoima Birkenstockeja löytyy EA-terveydenhoitomyymälästä Yrjönkäytävältä, ja kaksi klassikkomallia on valittu erityisesti mukaan Forum Festiin.

Reimalla on tarjolla valikoima lasten välikausikenkiä ja lenkkareita puoleen hintaan. Vagabond tarjoaa aikuisille kokoelman kävelykenkiä kampanjahinnoin paikan päällä, joten herätä uteliaisuutesi ja vieraile myymälässä tutustumassa valikoimaan.

 

Kaunista kevättä

Forum Fest tarjoilee kaupungin parhaat kauneuden brändimyymälät saman katon alla. Inspiroidu Ritualsin kylpytuotteiden tuoksumaailmoista ja testaa kukkaisia antiperspirantteja etuhinnoin. LYKOn vartalokuorinta ja -öljy valmistelevat ihon lähestyvän kesän keveämpään pukeutumiseen.

Mikä saisikaan kasvot loistamaan enempää kuin raikas ja siisti hymy. Tähän vastaa Kukontorin Hammaslääkärit hampaiden terveyspaketeilla. Kolmesta kampanjavaihtoehdosta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan palvelun.

 

Valmistaudu valmistujaisiin

Forum Fest on oiva tilaisuus napata lahjatärpit kevään valmistujaisiin. Gigantista nappaat tulevalle opiskelijalle Apple Macbook -koneen tai iPhone 15 -puhelimen kampanjaeduin. Kultajousen koruvalikoimasta on poimittu tarjouksiin koko elämän mukana kulkevat timanttikorumuistot aidosta hopeasta ja kullasta.

 

Koti kukoistamaan

Granitin uusi lippulaivamyymälä Forumin 1. kerroksessa inspiroi kevätrymsteeraukseen kotinurkissa. Mukaan tarttuu muun muassa viherkasveja ja ruukkuja prosenttialennuksin. Marimekko tarjoaa parastaan, kun myymälän etuosaan avataan kampanjan ajaksi outlet-osasto, jossa tarjolla on mm. Lokki-mukeja ja muhkeita päiväpeittoja superhinnoin.

 

Hengähdä ja herkuttele

Mikä sopisikaan paremmin kevääseen kuin marjaiset smoothiet. Jungle Juice Barin Pink Panther maistuu herkulliselle mansikalle ja ananakselle, tehden siitä aikuisten ja lasten kestosuosikin. Hedelmäisiä makuja löytyy Momochin mochi-donitseista ja mochi-jäätelöistä, joko olet kokeillut? Japanilainen kahvila tarjoilee Forum Fest -combon etuhintaan, tutustu tarkemmin kampanjasivulta.

Jotain uutta ja jännittävää löydät aina Hello America -myymälästä. Valikoimasta löydät sometrendien harjalla olevat kansainväliset herkut, kuten Mr Beast -suklaalevyt. Perjantaina spesiaalina watermelon Prime-juoma vain kahdella eurolla.

Ruokaisaan nälkään vinkkaamme uudistudeessa ruokamaailmassamme sijaitsevan Just Vege -ravintolan, jonka meze-lautanen vie matkalle lähi-itäiseen makumaailmaan.

 

Fiilistele vieheikkäästi

Forum Festin ajan meillä kukoistaa 0-kerroksessa Flower Park, jossa voit käydä nappaamassa kuvamuiston upeassa kukkamaailmassa. Perjantaista sunnuntaihin Flower Parkissa on myös kukkatyöpaja, jossa voit piipahtaa kokoamassa kukkavieheen kotiin vietäväksi. Työpajaan osallistuminen on maksutonta ja paikkoja on rajoitetusti. Ohjattuun kukkaviehetyöpajaan voi osallistua ilman ajanvarausta seuraavasti:

pe 19.4. klo 12–19 | la 20.4. klo 10–18 | su 21.4. klo 12–18

WKND24 x Forum

Forum on Weekend Festivalin yhteistyökumppani. Forum Festin ajan ostat festariliput kampanjahintaan koodilla wkndxforum (etuhintaiset liput myynnissä ke-su 17.-21.4.). Liput saat vaihdettura rannekkeisiin ennakkoon Forumissa festariviikolla Klikkaa bannerista suoraan Tiketin sivulle varmistamaan kesän paras viikonloppu. Nähdään Weekendissä! (Tapahtuma on K-18. Forum ei vastaa lipunmyynnistä tai lipunmyyntiin liittyvistä kysymyksistä. Tapahtuman järjestää All Things Live Finland Oy). 

Anna liikkeidemme inspiroida sinut kevääseen. Katso kaikki tarjoukset kampanjasivulta ja tule paikan päälle, kun Forum Fest puhkeaa kukkaan 17.-21.4.2024.