Forum for you - ystävänpäiväetuja 11.–14.2.

Ystävysty kanssamme! Lataa Forum-sovellus ja rekisteröidy kanta-asiakkaaksi. Nautit liikkeidemme kanta-asiakaseduista koko ystävänpäiväviikonlopun.

Olethan jo ladannut Forumin sovelluksen? Se kannattaa, koska kanta-asiakkaana olet meille oikea sydänystävä - ja saat vieläkin enemmän etuja! Etenkin ystävänpäiväviikonloppuna hemmottelemme kanta-asiakkaita erikoiseduin. Forum täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 70 vuotta ja olemmekin monelle elinikäinen ystävä. Forumin katon alla on vuosien varrella koettu lukuisia ilon, inspiraation ja ystävyden hetkiä. Kutsumme sinut ja ystäväsi viettämään kanssamme ihastuttavaa viikonloppua perjantaista maanantaihin.

Love is in the air – hae oma sydänpallosi!

Ystävänpäivän kunniaksi jaamme tuttuun tapaan heliumtäytteisiä sydänpalloja. Ihanan Forum for you -sydänpallon voit napata mukaasi valopihaa ympäröivistä kaiteista perjantaista maanantaihin 11.–14.2. lounasajan jälkeen.

Tule sydänystäväksi, lataa sovellus!

Kun lataat Forumin sovelluksen ja liityt kanta-asiakkaaksi, saat erikoisetuja, joita ei ilman appia saa. Sovelluksen avulla viihdyt Forumissa kuin kotonasi, sillä sieltä löydät liikkeiden tiedot ja kulkureitit, lounaslistat, ajankohtaiset uutiset sekä ympäri vuoden päivittyvät liikkeiden tarjoukset ja kantisedut. Välillä yllätämme kantiksemme giveaway-eduilla, joten kannattaa kurkata Kanta-asiakasedut-valikkoon aina vieraillessasi Forumissa – etenkin ystävänpäiväviikonloppuna!

Lataa sovellus maksutta AppStoresta tai GooglePlay-kaupasta, rekisteröidy ja hyödynnä kantis-mobiilikupongit! Esitä mobiilikuponki liikkeen kassalla käyttääksesi alennuksen. Kanta-asiakasedut tulevat näkyviin heti, kun niiden voimassaolo alkaa. Erityisesti perjantaina 11. helmikuuta kannattaa avata Forum-appi!

Sovi treffit Forumiin ystäviesi tai itsesi kanssa, istahda kahville tai syömään ja vietä ihanaa ystävyyden juhlaa!