Forumille on myönnetty COVID-19 COMPLIANT -sertifikaatti

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus on meille tärkeintä. Teemme jatkuvasti töitä varmistaaksemme turvallisen asioinnin ja työskentelyn meillä Forumissa. Tunnustuksena aktiivisista turvallisuustoimenpiteistä on Kauppakeskus Forumille myönnetty syksyllä 2020 Covid-19 Compliant -sertifikaatti. Vihreä tarra sisäänkäynneillä, wc-tiloissa ja hisseissä viestii vastuullisuudesta ja asiakkaista välittämisestä. Tervetuloa asioimaan turvallisesti Forumissa myös jatkossa!

Safe Shopping Centersin myöntämä sertifikaatti tarkoittaa sitä, että teemme kaikkemme turvalliseen asiointiin liittyen. Käytännön toimet kauppakeskuksessa liittyvät järjestelmälliseen työskentelyyn siivouksen, puhdistamisen, opastamisen, palveluntuottajien toimimisen ja asiakasvirtojen parissa.

 

Sertifikaatti takaa, että voimme tarjota turvallisen asiakaskokemuksen pandemiatilanteesta huolimatta. Sertifikaatin myöntämisessä on otettu huomioon kaikki tilat kauppakeskuksessa eli julkisten tilojen lisäksi myös tavarantoimittajien tilat, lastenhoitohuoneet, henkilökunnan tilat ja muut näkymättömät toiminnot. Sertifikaatin toimenpiteet näkyvät asiakkaidemme arjessa merkittävimmin käsidesipisteinä, lattiatarroina, kuulutuksina, suojaimina ja siivouksen näkyvällä läsnäololla.

 

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ja henkilökuntamme kokevat olonsa turvalliseksi asioidessaan ja työskennellessään kauppakeskuksessa. Vihreä tarra ovenpielessä kertoo vastuullisuudesta ja asiakkaista välittämisestä.