Forumin ravintolamaailma uudistuu - ravintolat Leaf ja ônam suljettuna remontin ajan

Monipuoliset ja laadukkaat kahvila- ja ravintolapalvelut ovat oleellinen osa Forumin tarjontaa. Kohta luvassa on entistä herkullisempia hetkiä, sillä 0-kerroksen ravintolamaailma saa uuden ilmeen ja uusia tulokkaita nykyisten ônamin ja Leaf Restaurantin lisäksi. Myös 1. kerroksen Arnolds-kahvila remontoi kesän aikana.

Muutostyöt ovat jo hyvässä vauhdissa. Remontilla ei ole vaikutusta 0-kerroksen Picnicin ja McDonald'sin aukioloihin. Uusi upea ravintolamaailma valmistuu syksyllä 2023.

Fazer Cafén lounastarjonta yllättää runsaudellaan!

Ei huolta, ravintoloita riittää

Vaikka ravintolatarjonta remontin edessä hetkellisesti supistuukin, eivät vaihtoehdot todellakaan lopu kesken. Kukontorilta ja 3. kerroksesta saat suuhunpantavaa moneen makuun: Foody tarjoilee välimerellisiä herkkuja tuoreista raaka-aineista. Raa’an kalan sekä herkullisten bowlien ystäville on tuttu ja turvallinen Hanko Sushi. Picnicin listalta saat mm. salaatteja, keittoja, grillattuja leipiä sekä makeita leivonnaisia. Suburritos Fresh Mexican Kitchen tarjoilee autenttisia Meksikon makuelämyksiä suurella sydämellä, lounaalla tarjolla runsas tortillabuffet. Ja kun mielesi tekee kunnon pannupizzaa, ota suunnaksi Pizza Hut

 

Eikä tässä vielä kaikki…

Ravintoloita ja kahviloita löytyy muualtakin Forumista. Makeannälän yllättäessä voit suunnata vaikkapa Simonkadun sisäänkäynnin vieressä sijaitsevaan Momochiin, jonka paikan päällä leivotut, tuoreet japanilaiset mochi-donitsit ja -jäätelöt ovat jo käsite Instagramissa. Lisää sekä suolaista että makeaa saat Fazer Café Forumista, jossa lounalla tarjolla mm. lohikeittoa, lasagnea sekä uuniperunaa. Espresso Housessa nautit salaatin tai bagelin suolaisennäälkään ja jälkkäriksi saattaakin sujahtaa mehevä muffinssi. Suoraan Manskulta voit piipahtaa herkuttelemassa McDonald’sissa, Classic Pizza Restaurantissa tai Makaronitehtaassa. Jos kaipaat hedelmäisen raikkaita smoothieita, piipahda 2. kerroksen Jungle Juice Bariin.

Suburritos Fresh Mexican Kitchen on avoinna Kukontorilla jopa iltakymmeneen!

Vinkki: Kurkaa ravintoloidemme lounaslistat kootusti täältä!