Forumin ravintolamaailma uudistuu

Monipuoliset ja laadukkaat kahvila- ja ravintolapalvelut ovat oleellinen osa Forumin tarjontaa. Kohta luvassa on entistä herkullisempia hetkiä, sillä 0-kerroksen ravintolamaailma saa uuden ilmeen ja uusia tulokkaita.

Muutostyöt ovat jo pikkuhiljaa alkaneet, mutta vielä ehdit vallan hyvin nauttimaan aasialaisista mauista ravintolamaailman ônamiin ja Leafiin. Remontilla ei ole vaikutusta 0-kerroksen Picnicin ja McDonald'sin aukioloihin. Uusi upea ravintolamaailma valmistuu syksyllä 2023.

Fazer Cafén lounastarjonta yllättää runsaudellaan!

Ei huolta, ravintoloita riittää

Vaikka ravintolatarjonta remontin edessä hetkellisesti supistuukin, eivät vaihtoehdot todellakaan lopu kesken. Kukontorilta ja 3. kerroksesta saat suuhunpantavaa moneen makuun: Foody tarjoilee välimerellisiä herkkuja tuoreista raaka-aineista. Raa’an kalan sekä herkullisten bowlien ystäville on tuttu ja turvallinen Hanko Sushi. Picnicin listalta saat mm. salaatteja, keittoja, grillattuja leipiä sekä makeita leivonnaisia. Suburritos Fresh Mexican Kitchen tarjoilee autenttisia Meksikon makuelämyksiä suurella sydämellä, lounaalla tarjolla runsas tortillabuffet. Ja kun mielesi tekee kunnon pannupizzaa, ota suunnaksi Pizza Hut. Kevyempään makuun aiemmin Kippo-nimellä tunnettu ravintolamme Plants by Us keskittyy nimensä mukaisesti vegaanisiin tuotteisiin kuten mehuihin, sandwicheihin ja kvinoasalaatteihin.

 

Plants By Us tekee mehut itse paikan päällä tuoreista aineisosista. Runsas kvinoasalaatti taittaa näläntunteen.

Eikä tässä vielä kaikki…

Ravintoloita ja kahviloita löytyy muualtakin Forumista. Makeannälän yllättäessä voit suunnata vaikkapa Simonkadun sisäänkäynnin vieressä sijaitsevaan Momochiin, jonka paikan päällä leivotut, tuoreet japanilaiset mochi-donitsit ja -jäätelöt ovat jo käsite Instagramissa. Niin ikään donitseistaan maankuuluksi tulleen Arnoldsin listoilta saat muuten myös suolaisia makupaloja, kuten täytettyjä bageleita ja salaatteja. Lisää sekä suolaista että makeaa saat Fazer Café Forumista, jossa lounalla tarjolla mm. lohikeittoa, lasagnea sekä uuniperunaa. Espresso Housessa nautit salaatin tai bagelin suolaisennäälkään ja jälkkäriksi saattaakin sujahtaa mehevä muffinssi. Suoraan Manskulta voit piipahtaa herkuttelemassa McDonald’sissa, Classic Pizza Restaurantissa tai Makaronitehtaassa. Jos kaipaat hedelmäisen raikkaita smoothieita, piipahda 2. kerroksen Jungle Juice Bariin.

Suburritos Fresh Mexican Kitchen on avoinna Kukontorilla jopa iltakymmeneen!

Vinkki: Kurkaa ravintoloidemme lounaslistat kootusti täältä!