HINTASIRKUS MA - SU 27.9.-3.10. - katso kaikki tarjoukset | Lataa Forum-sovellus ja saat käyttöösi enemmän tarjouksia

Koko Hintasirkus-viikko on täynnä tarjouksia Forumin myymälöissä, kahviloissa ja ravintoloissa. Tutustu tarjouksiin netissä ja kokoa oma ostoslistasi.

On jälleen aika pukea Forumin oranssiin ja pinkkin ja hemmotella asiakkaitamme syysuutuuksilla huikein eduin.

 

TUTUSTU TARJOUKSIIN NETISSÄ

Olemme koonneet liikkeiden, kahviloiden ja ravintoloiden tarjoukset omalle kampanjasivustolle, joka on selattavissa perjantaista 24.9. alkaen TÄÄLLÄ. Tutustu tarjouksiin ja tee ostoslista suosikeistasi klikkaamalla sydäntä tuotekorttien yläkulmassa. 

 

YLI 50 EXTRATARJOUSTA FORUM-SOVELLUKSESSA

Erityisesti nyt kannattaa ladata ilmainen Forum-sovellus AppStore tai Google Play -sovelluskaupasta. Sovelluksen avulla navigoit kauppakeskuksen sisällä kuin kotikulmillasi ja sen avulla pääset hyödyntämään Hintasirkuksen kanta-asiakasetuja. Kanta-asiakasedut ovat ovat erikoistarjouksia juuri sinulle, joka käytät Forum-sovellusta. Extratarjoukset ovat nähtävissä kampanjasivulla perjantaista 24.9. alkaen Hintasirkus-kampanjasivulla TÄÄLLÄ.

 

Forum-sovelluksen avulla:

- Navigoit kauppakeskuksessa kuin kotonasi.

- Katsot kätevästi liikkeiden tiedot ja aukioloajat.

- Selaat näppärästi lounaslistoja.

- Luet uutiset Forumista ensimmäisten joukossa.

- Hyödynnät liikkeiden kanta-asiakasetuja, kuten HINTASIRKUKSEN extratajoukset!

 

HINTASIRKUS-extratarjouksia Forum-sovelluksella tarjoavat seuraavat liikkeemme:

Arnolds, EA-terveydenhoitomyymälä, Espresso House, Finlayson, Gigantti, Glitter, Granit, Intersport, Juhlamailma, JYSK, Kukontorin Hammaslääkärit, Kultajousi, Lempi Lifestyle, Marimekko, Moomin Shop, Optikko Arvola, Piruetti / Ballerina Shop, Reima, Seven Art, Soma Shop, Stadin Ompelimo, The Body Shop, Vero Moda ja Zoomi Kuvakaupat.

 


 

#SAFESHOPPING - TURVALLISESTI OSTOKSILLE

Olemme jo pitkään panostaneet asiointiturvallisuuteen ja tunnustuksena tekemistämme toimenpiteistä meille on myönnetty Covid-19 Compliant -sertifikaatti. Tarjoamme asiakkaillemme käsidesiä joka korttelin kulmalla sekä Finlaysonin kertakäyttöisiä kasvomaskeja Infopisteeltämme 2. kerroksesta (1 maski / asiointikerta).

 

Juontajamme Essi on paikan päällä antamassa kampanjavinkkejä koko Hintasirkus-viikon ajan. Olemme valmiina Sinua varten, tervetuloa Forumin Hintasirkukseen!