HINTASIRKUS saapuu vihdoin! Tarjouksia koko viikon maanantaista sunnuntaihin 17. - 23.5.

Hintasirkusta vietetään ensimmäistä kertaa seitsemänpäiväisenä maanantaista sunnuntaihin 17. - 23.5. ajan. 

Maaliskuussa otimme pienen aikalisän meidän kaikkien turvallisuuden vuoksi, mutta nyt on taas aika koristaa Forum tuttuun oranssiin Hintasirkus-loistoonsa! Kampanja on tällä kertaa koko viikon kestoinen, jotta varmistamme rauhallisen ja turvallisen ostoshetken mahdollisimman monille asiakkaillemme.

 

LOISTAVIA TARJOUKSIA

Kampanjasivusto ja digikuvasto selattavissa täällä. Tutustu liikkeidemme, kahviloidemme ja ravintoloidemme kampanjatarjouksiin ja tee ostoslista suosikkitärpeistäsi!

Hintasirkuksen kampanjakuvastoja on saatavilla myös kuvastotelineistämme Forumin jokaisesta kerroksesta.

Pirteä juontajamme Essi on paikan päällä antamassa kampanjavinkkejä koko Hintasirkus-viikon ajan. Tervetuloa!

 

#SAFESHOPPING - TURVALLISESTI OSTOKSILLE

Olemme jo pitkään panostaneet asiointiturvallisuuteen ja tunnustuksena tekemistämme toimenpiteistä meille on myönnetty Covid-19 Compliant -sertifikaatti. Tässä kootusti turvallisuustietoa:

- Kosketuspintojen, kuten ovenkahvojen, hissipainikkeiden ja liukuporraskaiteiden siivousta on tehostettu.

- Käsidesiä on saatavilla sekä kauppakeskuksen että liikkeiden tiloissa. Käsienpesumahdollisuus löytyy Forumin wc-tiloista kolmessa eri kerroksessa sekä ravintoloiden ja kahviloiden omista wc-tiloista.

- Muistutamme turvaväleistä lattiatarroilla sekä diginäytöillä. Liikkeiden henkilökunta pitää turvavälin, pidäthän sinäkin!

- Tarjoamme asiakkaillemme Finlaysonin kertakäyttöisiä kasvomaskeja Infopisteeltämme 2. kerroksesta (1 maski / asiointikerta).

 

ELÄKÖÖN CITY! – 2 H MAKSUTONTA PYSÄKÖINTIAIKAA 50 EURON OSTOKSISTA

Saavu autolla keskustaan - Tarjoamme kahden tunnin pysäköintiedun yhdessä Kamppi Helsingin kanssa EuroParkin P-CityForumissa ja P-Kampissa. Hyvitämme yli 50 euron ostoksista 2 h pysäköintiaikaa.

Ostaessasi vähintään 50 eurolla Forumin TAI Kamppi Helsingin myymälässä, kahvilassa ja / tai ravintolassa, olet oikeutettu 2 h kertaluontoiseen pysäköintietuun. Käydessäsi ostoksilla useammassa liikkeessä, saat edun, kun ostoksesi yhteisarvo on vähintään 50 €.

Pysäköintietu rekisteröidään autosi rekisterinumerolla Forumin Infopisteellä (2. krs) samana päivänä tehtyjä ostokuitteja vastaan. Etua ei voi käyttää myöhemmin.

Etu on hyödynnettävissä kampanja-aikana Infon aukioloaikojen puitteissa:

Ma-Pe 10-20 | La 10-18 | Su 12-17


Lue lisää ja tutustu tarkemmin ohjeisiin tästä.

 

Olemme valmiina Sinua varten, tervetuloa Forumin Hintasirkukseen!