Joulun upeat pop up myymälät tuovat suomalaisen designin Forumiin

My O My Xmas Garage, Superyellow, Designkavereiden Iloinen joulukauppa, Marja Kurki pop up, Finlayson, All Good... Tutustu jouluisiin pop up myymälöihimme!

My o My Xmas Garage

Xmas Garage on avattu värikkäänä Forumiin. My o Myn pyörittämä jouluinen kimppakauppa tarjoaa 3 kerroksen verran jouluisia ihanuuksia 50 eri suomalaisyritykseltä. Valikoimassa on joulu- ja lahjatuotteita niin pieniltä kuin suuriltakin merkeiltä. Valikoiman pääpaino on värikkäässä piendesignissa. Harmaa aikakausi on päättynyt. Ei mitään tavallista, vaan pirtsakkaa otetta maailmalta. Sisäänkäynnit 1-kerroksesta ja Mannerheimintieltä.

Superyellow 

Superyellow on kotimainen pipoja valmistava merkki, joka sai alkunsa vuonna 2007. Tuotteet ovat saaneet inspiraatiota Suomen vaihtelevasta ilmastosta ja ne sopivat jokaiseen vuodenaikaan. Laadukkaat merinovillatuotteet ovat 100% Suomessa valmistettuja. Liike sijaitsee Forumin 1-kerroksessa, Monkia vastapäätä.

Designkaverit – Iloinen joulukauppa 12.11.-23.12.

Suuren suosion saavuttanut Iloinen Joulukauppa kokoaa yhteen kotimaisten merkkien joululahjaideat koko perheelle. Valikoimasta löydät niin vaatteita, asusteita, koruja, sisustustuotteita, paperituotteita, jouluherkkuja kuin luonnonkosmetiikkaakin.

Designkaverit on yhteisö kaikille kotimaisen designin kavereille! Yhteisössä hurahdetaan kotimaiseen designiin ja jaetaan vinkkejä vastuulliseen kuluttamiseen ja kestävään elämäntyyliin rennolla ja iloisella otteella. Iloisen joulukaupan löydät Forumin 2-kerroksesta.

Marja Kurki ystävämyynti

Marja Kurki Oy perustettiin v. 1976 yhden naisen voimakkaista visioista ja halusta luoda ilmettä ja iloa pukeutumiseen. Pääartikkelit ovat silkkiset ja villaiset huivit, silkkiset solmiot ja laukut osana tyylikästä pukeutumista. Yhden naisen yhtiöstä on vuosien saatossa kasvanut menestyvä kansainvälinen designtalo, jolla on tytäryhtiöt Koreassa ja Kiinassa. Yrityksen valttina nyt ja tulevaisuudessa on oma suomalainen näkökulma ja persoonallinen design korkeaan laatuun yhdistettynä.

Liike avautuu Forumin 1-kerrokseen, Simonkadun sisäänkäynnin viereen.

Finlayson pop up

Kotimaista designia kodin sisustukseen - Finlayson pop up avataan 2-kerrokseen Forumin Infopisteen vastapäätä. Nappaa lakanat, pyyhkeet ja muut arjen pehmeät tarpeen joulupakettiin Finlaysonilta.

All Good pop up - Myymälä avoinna 9.-16.12.

Laadukkaita All Good -lifestylebrändin vapaa-ajan vaatteita helsinkiläisellä designilla.

 

Tutustu koko myymälä- ja ravintolavalikoimaamme täältä.