Love is in the air. Juhlitaan ystävyyttä!

Tervetuloa Forumiin viettämään ystävänpäivää vaikkapa kahvin tai lounaan merkeissä. Hae samalla oma heliumtäytteinen sydänpallosi! Ihanan Forum for you -sydänpallon voit napata mukaasi valopihaa ympäröivistä kaiteista 13.–14.2.

Kurkkaa vinkit ja yllätä ystäväsi:  

Forumista löytyy monta paikkaa yhteiseen ajanviettoon ja herkutteluun. Vie kaverisi maistelemaan vaikkapa Arnoldsin herkullisia donitseja tai bageleita. Jos taas kaipaat jotain uutta, testaa Momochin valikoimaa! Momochista löytyy paikan päällä leivottuja, tuoreita japanilaisia mochi-donitseja ja mochi-jäätelöä. Terveellisempien herkkujen ystävää voi ilahduttaa Jungle Juice Barin ihanalla, ravitsevalla smoothiella.

Lounaspaikaksi suosittelemme Makaronitehdasta, jossa on tarjolla kaikkia maailman makuja pastan muodossa. Ja jos et vielä ole käynyt Ônamissa, niin ystävänpäivänä on hyvä hetki poiketa! Ônam on uudenlainen vietnamilainen ruokakonsepti, joka tarjoaa kevyttä ja terveellistä katuruokaa.

Erilaisia ystävänpäiväyllätyksiä löydät monista Forumin liikkeistä.

Rituals on täynnä kaikkea kaunista isoihin ja pieniin ilon hetkiin. Hemmottele ystävää vaikkapa kylpytuotteilla tai täyteläisen tuoksuisilla suitsukkeilla. Yeppo & Soonsoo taas kokoaa yhteen korealaista kosmetiikkaa ja lifestylea. Jo vierailu myymälässä on pieni elämys! Korealainen musiikki, tuoksumaailma, aito palvelu ja laadukkaiden tuotteiden laaja kirjo odottavat Forumin myymälässä.

Myös Granitin laajasta valikoimasta löytyy varmasti ystävää ilahduttava sisustuslahja. Eikä unohdeta Juhlamaailmaa! Liikkeessä on kattava valikoima kaikkea hauskaa ja yllättävääkin – sekä lahjaksi että vaikkapa juhlien somistukseen. Jos taas kierrätys ja second hand -muoti ovat sydäntäsi lähellä, muista Beyond Retro: myymälässä on tarjolla valikoima trendikkäitä vaatteita ilman hiilijalanjälkeä. Ollaan ystäviä myös ympäristölle!

Ihanaa ystävänpäivää, nähdään Forumissa!