MERRY EVERYTHING - FORUMIN JOULU ON LAHJOJA, AKTIVITEETTEJA JA PALVELUITA

Lue vinkit lahjoihin ja juhlahetkiin joulukuvastostamme. Ota joulushoppailun lomassa itsestäsi somejoulukortti ja vie lahjat Forumin lahjapakkaamoon. Meillä voit myös tulla porukalla jouluiseen pakopeliin sekä tehdä hyvää osallistumalla Joulupuu-keräykseen.

LAHJAT JA VINKIT KUVASTOSTA JA KAMPANJASIVULTA

Merry Everything -joulukuvasto on julkaistu! Olemme koonneet yksiin kansiin parhaat vinkit joulusesongin eri juhla- ja lahjahetkiin. Inspiroidu ja poimi kuvastosta tunnelmalliset joulusomisteet kotiin, lasten suosikkilahjat pukin pakettiin tai ihanimmat asut joulun suosikkihetkiin. Kuvastoa on jaossa painettuna paikan päällä Forumissa. Digikuvastoa voi selata osoitteessa forum.fi/joulu, missä on myös koottu kampanjasivu liikkeidemme parhaista tuotevinkeistä joulukuulle.

LAHJAPAKKAAMO

Lahjat saat helposti pakettiin Forumin lahjapakkaamossa, joka palvelee 19.12. asti viikonloppuisin ja jouluviikolla 20.–23.12. joka päivä. Pakkaamo sijaitsee Forumin 1. kerroksessa. Paketointipalvelu on maksuton.

Lahjapakkaamon aukioloajat 26.11.–19.12.

Pe klo 15–19

La klo 11.30–17.30

Su klo 13–17

Lahjapakkaamon aukioloajat jouluviikolla 20.–23.12.

Ma–to klo 13.30–19.30

SOMEJOULUKORTTIEN KUVAUSPISTE

Juhlien ja lahjojen Forumista löydät kaiken tarvittavan talven juhlasesonkiin. Ostosreissulla voit ottaa itsestäsi talvisen kuvan Forumin joulukuvauspisteellä 0-kerroksessa 1.-26.12. ja lähettää sen vaikka somejoulukorttina läheisille tai osallistua 150 € shoppailurahan arvontaan julkaisemalla kuvan julkisella käyttäjätilillä Instagramissa ja tägäämällä @kauppakeskusforum ja #foruminjoulu

 

PELASTA JOULUPUKKI PULASTA!

Escape Room Helsingin jouluinen pakopeli on nyt Forumissa. Lue lisää erillisestä uutisestamme täältä.

 

OSALLISTU JOULUPUU-KERÄYKSEEN!

Jokainen lapsi ansaitsee joululahjan. Eriarvoisessa asemassa olevien lasten joulua voit ilahduttaa osallistumalla perinteiseen Joulupuu-keräykseen Forumin 0. kerroksessa Gigantin naapurissa torstaista sunnuntaihin 16.–19.12.

Joulupuu-lahjoja otetaan vastaan:

To–pe 16.–17.12. klo 14–20

La–su 18.–19.12 klo 12–18

Lisätietoa keräyksestä ja ohjeet lahjojen antajille Joulupuun sivuilta täältä.

 

Merry Everything!