Merry Everything! Ystävien ja yllätysten juhlaa Forumissa

Forumin jouluinen juhlakausi on pullollaan lahjavinkkejä, pakettien rapinaa ja hyvän mielen jakamista yhdessä Joulupuun kanssa.

Merry Everything kiteyttää meille koko jouluisen juhlakauden: juhli omalla tavallasi läheistesi kanssa juuri kuten haluat. Sesonkiin mahtuu muun muassa hulvattomia pikkujouluja, arvokas Suomen itsenäisyyspäivän juhla, joululounaita työtiimien keksken sekä glögiaftereita ystävien kanssa. Itse joulu merkitsee yhtä montaa eri asiaa, kuin on joulun viettäjiä - ja heitä jotka eivät sitä vietä perinteiseen tapaan. Talven pimeys ansaitsee joka tapauksessa iloa ja valoa, joten kannustamme juhlimaan ystävien ja yllätysten kera juuri siten mikä hyvältä tuntuu - Merry Everything!

 

JOULULEHTI TÄYNNÄ LAHJAIDEOITA

Forumin joululehti on julkaistu! Lehdessä on lahjaideoita ja etuja myymälöistämme sekä herkkuvinkkejä kahviloistamme ja ravintoloistamme. Oman printtilehtesi saat napattua paikan päältä kauppakeskuksesta. Lehteä voi lukea myös diginä MERRY EVERYTHING -KAMPANJASIVULLA, missä tuotevinkit ovat myös kätevästi selattavaissa ja haettavissa liikkeittäin.

 

FORUMIN LAHJAPAKKAAMOSSA JOULU KERRALLA PAKETTIIN!

Reippaina käymme joulun viettoon - mutta kaikkea ei tarvitse jaksaa tehdä itse. Forumin lahjapakkaamossa kääritään lahjat valmiisiin paketteihin maksutta. 

Lahjapakkaamo palvelee 1-kerroksessa liiketilassa Manskun ja Simonkadun sisäänkäyntien välisellä käytävällä:

Viikonloppuisin 2.–4.12. & 9.–11.12.

pe 15-19 | la 12-17 | su 13-18

Koko viikon 12.–18.12.

ma-pe 15-19 | la 12-17 | su 13-18

Jouluviikolla 19.–23.12.

ma-pe klo 13-19

 

LAHJOITA JOULUMIELTÄ LAPSILLE JA NUORILLE JOULUPUUN KAUTTA

Monivuotinen yhteistyömme Joulupuu-keräyksen kanssa jatkuu. Joulupuu-lahjakeräys eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten hyväksi järjestetään Forumissa to-su 15.-18. joulukuuta. 

Lisäksi torstaina 1. joulukuuta Forumissa Joulupuu esittää -tapahtuma. Lue lisää tapahtumasta täältä.

 

JOULUN DESIGN POP UP -MYYMÄLÄT TÄYDENTÄVÄT LAHJA-AITTAA

Ihastuttavat joulun pop up -myymälät valloittavat runsaudellaan sekä suomalaisella designilla. Designkaverien Iloinen Joulukauppa, Finlayson pop up, Superyellow, Marja Kurki Ystävämyynti, My O My Home - Xmas Garage sekä pian myös All Good pop up. Tutustu joulukauppoihin tarkemmin täällä.

Juhlat juuri sinun makuusi - meiltä Forumista!