Muotia, leluja ja vaikka mitä kivaa lapsille Forumista!

Etenkin lasten kanssa liikkeellä ollessa arvostaa helppoa saavutettavuutta ja sitä, että kaikki tarpeellinen on kätevästi saman katon alla, kuten Forumissa on. Olipa ostoslistallasi välikausihaalari taaperolle, unilelu vauvalle tai uudet kengät leikki-ikäiselle, meiltä saat ne kaikki samalla ressuilla. Vaatehankintojen ja leluostosten lisäksi Forumissa hoituvat lasten juhlien järjestelyt kakuista koristeisiin, sopivaa hengähdystaukoa unohtamatta

Karauta oitis 3. kerrokseen!

Forumissa lastenmuodin erikoisliikkeet ovat näppärästi samassa paikassa 3. kerroksessa. Jesper Juniorin valikoimissa on liuta pikkuväen  suosikkibrändejä Jonathanista ja Legosta Vikingiin ja Muumiin. Vilahtelevatpa vaatteissa TV:stä tutut suosikitkin kuten Ryhmä Hau, Palomies Sami, Pokemon jne. Lisäksi liikkeen yhteydessä on S'Oliver shop-in-shop. Jesper Juniorissa on myynnissä myös lasten jalkineita. Teknisyyttä ja toiminnallisuutta etsivälle vastaus löytyy samassa kerroksessa olevasta Reimasta, jonka säänkestävät ulkovaatteet ovat hiekkalaatikoilla suorastaan käsite. Iloiset Reima Expertit auttavat löytämään ulkovaatteiden kaveriksi sopivan alus- ja välikerrastot, säähän sopivat kengät sekä muut asusteet. Tietenkin kolmannessa kerroksessa on myös perheen pienimpien oma aarreaitta XS-lelut. Valtavasta valikoimasta vaativampikin leikkijä löytää omat suosikkinsa. Lelujen lisäksi myynnissä on mm. pelejä sekä piirustustarvikkeita.

Eikä tässä vielä kaikki…

Edellä mainittujen lisäksi lasten vaatteita ja jalkineita kannattaa katsella muista muotiliikkeistä. Kattava lastenosasto on mm. H&M:lla, Lindexillä sekä Mangolla. Gina Tricotin Young -mallisto on suunnattu 134–164 senttisille.

Luvassa lastenjuhlat?

Kun vuorossa on pikkusankarin syntymäpäivät tai muut muksujen kemut, kannattaa suunnata 0 kerroksen Juhlamaailmaan. Tuhansien tuotteiden valikoimista saat kaiken juhlien järjestämiseen ja hauskanpitoon aina ilmapalloista ja muista koristeita kattaus- ja tarjoilutarvikkeisiin, lahjoihin sekä juhlien ohjelmaan leikkejä ja jekkuja myöten.