Myymäläuutisia Forumista: uusia myymälöitä, muuttoja ja laajennuksia - tutustu tästä uusiin liikkeisiimme

Forum uudistuu jatkuvasti. Momochi, Steelcut Nordic, Synsam Recycling Outlet, Gina Tricot... Lue tuoreimmat uutiset liikkeistämme ja tule paikan päälle tutustumaan!

Tarjontamme on vahvistunut vuoden 2022 aikana muun muassa herkullisella puurobaarilla, Helsingin ensimmäisellä käytettyjä ja kierrätettyjä kehyksiä myyvällä optikkoliikkeellä sekä upealla flagship -myymälällä.

UUTTA JUURI NYT

Silmäasema Arvola, Helsinki saa pian omat tilat myös silmälääkärin tutkimuksille. Silmäasema Arvolassa remontoidaan parhaillaan lisätilaa, jotta myymälä voi palvella asiakkaita entistäkin paremmin erityisesti silmälääkäripalveluissa. Myymälä on toistaiseksi laajennusremontin ajan suljettu ja valmiit silmälasitilaukset ovat noudettavissa Kaivopihan Silmäasemalta remontin ajan. Uusi myymälä palvelee jälleen kesäkuussa 2022.

Gina Tricot muutti ja avasi upean uuden konseptin myymälän Forumin 2-kerrokseen. Uusi Forumin myymälä on uudenlainen ja jännittävä shoppailuelämys, joka koostuu inspiroivasta ja trendikkäästä ympäristöstä. Myymälän tarjonta kattaa kaikki Gina Tricotin konseptit, mukaan lukien Young-nuortenmalliston ja Home-sisustusmalliston, kaikki yhdessä kerroksessa.

Synsam Recycling Outlet Forumiin avattiin perjantaina 18. maaliskuuta Helsingin ensimmäinen Synsam Recycling Outlet, jossa on kaupungin laajin valikoima kierrätettyjä silmälasikehyksiä ja aurinkolaseja. Valikoima koostuu käytetyistä hyväkuntoisista kehyksistä sekä kierrätysmateriaalista valmistetuista tai valikoimasta poistuneista uusista tuotteista.

Steelcut Nordic - kulinaristin katuruokaa! Ihana puurobaari tarjoilee suomalaisesta teräsleikatusta kaurasta valmistettua puuroa. Teräsleikatun kauran pitkä haudutusaika antaa puurollemme kermaisen täyteläisiä ja paahdetun pähkinäisiä vivahteita. Annoksiemme rouhean muheva rakenne luo kiehtovan suutuntuman, joka loistaa yhdessä makujen kanssa.

Momochi tarjoilee herkullisia mochi-donitseja ja mochi-jäätelöitä, jotka leivotaan ja tarjoillaan päivittäin tuoreena paikan päällä. Kahvilan löydät Forumin 1-kerroksesta Simonkadun pääovien vierestä.


MYYMÄLÄUUTISIA 2021

Running Specialist by Intersport on avattu. Interport on laajentanut entistä isompiin tiloihin 0-kerrokseen. Uudessa juoksuun keskittyvässä konspetissa on tarjolla edistykselliset tuotteet, teknologia ja asiantuntijat, joiden avulla juoksuharrastuksen ja erityisesti juoksukenkien ominaisuudet saadaan palvelemaan yksilöllistä liikkumista parhaalla mahdollisella tavalla. Laajennusosa mahdollistaa myös kulun myymälän kautta 0- ja 1-kerrosten välillä. Tilat sijaitsevat ravintolamaailman ja JYSK-myymälän välissä, pysäköintihalliin johtavien liukuportaiden vieressä.

My O My - Home sistustusmyymälä on avannut Forumin Marmorikäytävälle. Myymälä on täynnä värikästä designia ja laadukkaita merkkituotteita.

Silmälasikeskus laajentui isompiin tiloihin. Kukontorilta tuttu Silmälasikeskus remontoi ja laajensi tilojaan. Uudistettu, suurempi myymälä on nyt avattu samalla tutulla sijainnillaan, jossa riittää tilaa ihastella uutuuskehyksiä.

Ônam on muuttanut. Marmorikäytävältä tuttu vietnamilainen katuruokaravintola on avannut uuden ravintolan 0-kerroksen ravintolamaailmaan. Tervetuloa herkuttelemaan!

Normal on avannut Forumiin! Inspiroiva tanskalainen päivittäistavaraketju on avannut Helsingin ensimmäisen myymälänsä Forumin 0-kerrokseen. 

 

Katso liikkeiden tarkemmat tiedot täältä. 

 Tervetuloa Forumiin!