Myymäläuutisia Forumista: uusia myymälöitä, muuttoja ja laajennuksia - tutustu tästä uusiin liikkeisiimme

Forum uudistuu jatkuvasti. Normal, Running Specialist by Interport, My O My - Home, Mosa Interiors, Lempi Lifestyle, Superyellow.. Lue tuoreimmat uutiset liikkeistämme ja tule paikan päälle tutustumaan!

Tarjontamme on vahvistunut vuoden 2021 aikana muun muassa useilla kotimaisilla sisustusmyymälöillä, urheilun asiantuntijuudella ja kansainvälisellä päivittäistavaraketjulla, jonka perässä tullaan kauempaakin. Lisäksi useampi tuttu myymälä on laajentanut suurempiin tiloihin tai muuttanut uudelle sijainnille. 

 

UUTTA JUURI NYT

Mosa Interiors vahvistaa Forumin sisustustarjontaa. Tapanilasta tuttu Mosa Interiors on boheemin persoonallinen sisustusliike. Lähtökohtana on intohimo esteettisen kauniiseen elinympäristöön ja prioriteetti palvella kodin sisustusasioissa. Mosa Interiorsin myymälä sijaitsee Simonkadun sisäänkäynnin vierestä.

Superyellow saapui Forumiin! Kotimaisia merinovillapipoja valmistava Superyellow saa inspiraatiota Suomen vaihtelevasta ilmastosta ja ne sopivat jokaiseen vuodenaikaan. Laadukkaat tuotteet ovat 100% Suomessa valmistettuja. Superyellow sijaitsee H&M vieressä, Monkia vastapäätä.

Running Specialist by Intersport on avattu. Interport on laajentanut entistä isompiin tiloihin 0-kerrokseen. Uudessa juoksuun keskittyvässä konspetissa on tarjolla edistykselliset tuotteet, teknologia ja asiantuntijat, joiden avulla juoksuharrastuksen ja erityisesti juoksukenkien ominaisuudet saadaan palvelemaan yksilöllistä liikkumista parhaalla mahdollisella tavalla. Laajennusosa mahdollistaa myös kulun myymälän kautta 0- ja 1-kerrosten välillä. Tilat sijaitsevat ravintolamaailman ja JYSK-myymälän välissä, pysäköintihalliin johtavien liukuportaiden vieressä.

Lempi Lifestyle sisustus- ja lifestylemyymälä on avannut 2. kerrokseen. Herkullisen inspiroivia ihanuuksia sisältävä myymälä sijaitsee aivan Forumin Infon vieressä. Tervetuloa ihastumaan, rakastumaan ja löytämään uudet sisustussuosikkisi!

 

MYYMÄLÄUUTISIA 2021

My O My - Home sistustusmyymälä on avannut Forumin Marmorikäytävälle. Myymälä on täynnä värikästä designia ja laadukkaita merkkituotteita.

Silmälasikeskus laajentui isompiin tiloihin. Kukontorilta tuttu Silmälasikeskus remontoi ja laajensi tilojaan. Uudistettu, suurempi myymälä on nyt avattu samalla tutulla sijainnillaan, jossa riittää tilaa ihastella uutuuskehyksiä.

Ônam on muuttanut. Marmorikäytävältä tuttu vietnamilainen katuruokaravintola on avannut uuden ravintolan 0-kerroksen ravintolamaailmaan. Tervetuloa herkuttelemaan!

Normal on avannut Forumiin! Inspiroiva tanskalainen päivittäistavaraketju on avannut Helsingin ensimmäisen myymälänsä Forumin 0-kerrokseen. 

Glitter on muuttanut ja avannut uuden konseptin myymälän 2. kerrokseen Bik Bokin naapuriin.

Moomin Shop on muuttanut ja avannut uudenlaisen myymälän 1. kerrokseen Björn Borgin naapuriin.

 

Katso liikkeiden tarkemmat tiedot täältä. 

 Tervetuloa Forumiin!