Perinteinen Joulupuu-keräys Forumissa 15.-18. joulukuuta

Jokainen lapsi ansaitsee joululahjan.

Osallistu perinteiseen Joulupuu-keräykseen ja ilahduta eriarvoisessa asemassa olevia lapsia ja nuoria joulumuistamisella. Keräyksen toteuttaa Keskuspuiston Nuorkauppakamari yhteistyössä JCI Cosmopoliksen ja Espoon Nuorkauppakamarin kanssa. Helsingin sosiaalitoimi jakaa lahjat suoraan perheille ja lapsille ilman välikäsiä tai kuluja. 

PERINTEINEN JOULUPUU-KERÄYS 15.–18.12.

Lahjoituksia otetaan vastaan Forumin 0-kerroksessa Zoomin naapurissa:

to-pe klo 14–20

la-su klo 12–18

Lisätietoja Joulupuu Helsingin paikalliskeräyksestä sekä ohjeita lahjojen hankintaan sekä toimitukseen Joulupuun omilla nettisivuilla TÄÄLLÄ.

(Keräyslupa RA/2020/639)

 

JOULUKUU KÄYNNISTETTIIN JOULUPUU ESITTÄÄ -TAPAHTUMALLA 1.12.

Joulupuu ry:n hyväntekeväisyyskonsertti, jonka teemana tänä vuonna tasa-arvoiset harrastusmahdollisuudet kaikille lapsille ja nuorille. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kauppakeskus Forumin kanssa.

JOULUPUU ESITTÄÄ -TAPAHTUMAN OHJELMA:

klo 15:00-18:00 Seminaari ilmoittautuneille 

Seminaarissa julkistetaan "Perheiden kokemat haasteet lasten ja nuorten harrastamisen mahdollistamisessa" kyselyn tulokset. Ohjelmassa on myös lasten ja nuorten harrastustoimintaan liittyvä paneelikeskustelu ja workshop. Seminaariin voivat osallistua kaikki ennakkoon 25.11. mennessä ilmoittautuneet.

Lavaohjelma Forum 0-kerros:

klo 16:30-17:50 Eeddspeaks ja Paqpa Meet & Greet

Tule moikkaamaan tunnettuja pelitubettajia ja ottamaan yhteisselfie.

klo 18:00-20:00 Hyväntekeväisyyskonsertti - esiintyjinä VIIVI, Paul Elias, Tuomas Kauhanen & Leo Luthando

Tapahtuman juontavat Niko Nousiainen, NRJ ja Doris Tuohimaa, Joulupuu ry.

Maksuton ja kaikille avoin konsertti Kauppakeskus Forumin 0-kerroksessa. Konsertti striimataan www.joulupuu.org nettisivulle.

Konsertissa kerätään varoja eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Keräys toteutetaan yhteistyössä Kotimaanavun kanssa. (Keräyslupa RA/2020/639)

klo 16:30-20:00 Joulupuun kannatustuotteiden myynti

Tapahtumassa myydään Joulupuun joulukalentereita. Ostamalla joulukalentereita, tuet Joulupuun työtä lasten ja nuorten eriarvoisuuden vähentämisen parissa. Suosittelemme korttimaksua.

klo 16:30-20:00 Helsingin Joulupuu-keräyksen pop up

Tapahtumassa on Helsingin Joulupuu-keräyksen pop up: voit osallistua Joulupuun lahjakeräykseen tapahtumassa paikan päällä.