Suuri kevätkampanja: FORUM FEST KE-SU 15.–19.3.

Helsingin ikonisin kivijalka hemmottelee kävijöitään jälleen Forum Fest -kampanjalla. Keskiviikosta sunnuntaihin 15.–19.3.2023 koko kauppakeskus täyttyy kevään uutuuksista kampanjahinnoin. Luvassa myös ilahduttavaa ohjelmaa, tule mukaan!

Forum Fest tarjoaa kevään huipputuotteet pukeutumiseen, vapaa-aikaan, kotiin ja sisustukseen sekä tietysti kaikkeen herkutteluun. Liikkemme ovat täynnä mitä upeampia etuja ja herkullisia tarjouksia koko kampanjan ajan. Kevään aikana meille on tulossa myös uusia mielenkiintoisia myymälöitä, joten Forum palvelee entistäkin paremmin myös pikkuväkeä ja kauneuden ystäviä. Tutustu tarjouksiin ja koko oma ostoslistasi: forum.fi/fest

Nappaa kampanjalehti paikan päältä Forumista tai selaa digilehteä täällä. 

 

FORUM FEST -ELÄMYKSET:

 

HELIUMPALLOJAKO

pe 17.3. klo 16 alkaen

la 18.3. klo 12 alkaen

Tule hakemaan oma pallosi! Heliumpallot on valmistettu biohajoavasta luonnonkumista. 500 kpl erä/päivä.

 

DJ WINDOWS95MAN

Liikkuva DJ yllättää ja innostaa jammailemaan ympäri kauppakeskusta.

Bongaa liikkuva DJ:

Ke 15.3 klo 16–18

To 16.3. klo 16–18

Pe 17.3. klo 16–18

La 18.3. klo 12–14 

 

MIMMIT PEINTTAA -TYÖPAJAT

0-kerroksessa

Ke 15.3. klo 15–18 Graffiti-työpaja

To 16.3. klo 15–18 Kollaasityöpaja

Pe 17.3. klo 15–18 Vaatteiden tuunauspaja

La 18.3. klo 12–17 Vaatteiden tuunauspaja

Graffiti-työpaja:

Työpajassa pääset tekemään oman kirjaimesi tauluksi. Piirrä, maalaa, kuvita, liimaa, leikkaa – luovaa tekemistä katutaiteen keinoin!

Kollaasi-työpaja:

Toteuta oma kollaasiteoksesi katutaiteen keinoin.

Vaatteiden tuunauspaja:

Tule tuunaamaan vaatteitasi ja luo niille kokonaan uusi elämä! Työpajaan voi tuoda oman vanhan vaatekappaleen, jonka haluaa päivittää tai juuri Forumista ostetun tuotteen, jota haluaa tuunata omannäköiseksi. Työpajalla on päivittäin saatavilla myös rajoitettu erä Forum t-paitoja tuunattavaksi ja mukaan vietäväksi.

Tapahtumatunnelmasta vastaa juontajamme JANE HÖLSÖ.

Forum Fest tarjoaa kevään huipputuotteet pukeutumiseen, vapaa-aikaan, kotiin ja sisustukseen sekä tietysti kaikkeen herkutteluun. Liikkemme ovat täynnä mitä upeampia etuja ja herkullisia tarjouksia koko kampanjan ajan. Nähdään Helsingin keskustan keskuksessa - Forumissa!