Syyslomaviikko on täällä! Lue sometuottajamme parhaat shoppailuvinkit lomalaiselle

Forumin sometuottaja Riikka Uusitalo poimi liikkeistä parhaat vinkit syyslomashoppailuun.

1. Vaatekaapin syysinventaario

Syyslomalla on aika käydä läpi vaatekaappi, viedä tarpeettomaksi jääneet kierrätykseen ja päivittää tyyliä harkituilla ajankohtaisilla uutuuksilla. Tämän hetken trendiväri on ruskea. Forumissa kannattaa katsastaa ainakin H&M ja Bik Bok, joiden valikoimista löytyy nyt paitapuseromekkoja, neuleita ja pooloja kauniissa suklaanruskeissa sävyissä. Kirkkaampia värejä löytyy Gina Tricotista, jonka 60-lukua henkivät neuleet ja Home-valikoima vie karkkikauppatunnelmiin.

 

2. Lindexin Pink-mallisto

Lokakuu on rintasyöpäkuukausi ja Lindexiltä löytyy tuttuun tapaan ihana Pink-mallisto, jonka myynnistä lahjoitetaan 10 % syöpätutkimukseen. Mallistossa on oloasuja pehoisesta pörröneuleesta ja velourista. Lapsille ja lemmikeille on omat ”mini me -versiot”. Hauska idea myös pukinkonttiin ja mitä parasta, samalla teet myös hyvää.

 

3. Sporttiloman ainekset Forumista

Syysloma osuu happiraikkaaseen vuodenaikaan, jolloin liikunnasta saa energiaa keholle ja mielelle. Kun ensimmäiset lomapäivät on rauhoitettu köllöttelyyn, ei ole vapauttavampaa tunnetta kuin juosta lempimusiikki korvissa ruskaisissa syysmaisemissa. Säänmukaiset varusteet sateisillekin lomapäiville löytyy takuuvarmasti Stadiumista ja Intersportista, joka on laajentunut Running Specialist -konseptilla. Liikkeessä nyt myös syksyyn ja talveen sopivat goretex-päällysteiset juoksukengät.

 

4. Popit ja podcastit korville

Gigantin kattavasta kuulokevalikoimasta suosituimpia ovat kaikki Applen langattomat kuulokkeet, mutta myös Sudio-merkin edullisemmat mallit saavat suosituksen. Mikäli etsinnässä on sangalliset kuulokkeet kovempaan menoon, erinomainen valinta on Bose-merkin kuulokkeet, sillä niiden akku kestää pidemmätkin syyslenkit ja ruskareissut.


5. Metsän siimekseen, asfaltille tai hangille – valitse oma lomaympäristösi

Tarvikkeet ja vinkit retkeilyyn löytyy takuuvarmasti Scandinavian Outdoor- myymälästä. Ykkössuosikkeja ovat merinovillaiset alusasusetit ja Fjällrävenin retkeilyreput ruskaväreissä. Blue Tomaton valikoimasta löytyvät paitsi skeitti- ja lasketteluvarusteet, myös laadukkaita ja lämpimiä vaatteita urbaaniin ulkoiluun. Myymälä ja sen eksklusiivinen valikoima on pidemmästäkin matkasta pääkaupunkiseudulla vierailevien suosikkikohde.

6. Ei lomaa ilman herkkuja

Reippailun jälkeen on aika syysherkuttelulle! ônam ja Kippo ovat Forumin suosikkiravintoloita. Kipon herkullinen ja täyttävä Sir Pesto -leipä ja terveellinen smoothie maistuvat, mutta pitävät myös vastustuskyvyn ja energian iskussa. ônamin maailman paras Pho-keitto lämmittää ihanasti viileällä syyssäällä. Varoitus: näihin herkkuannoksiin jää varmasti koukkuun! Nappaa kaverit kainaloon ja suuntaa vaihtamaan kuulumisia kahvikupposten äärelle. Kauden erikoiskahvit ja herkut, kuten Espresso Housen suosittu Pumpkin spice latte, kruunaa syksyn.

 

7. Omaa aikaa hemmotteluun

Self-care ja kotispa hetket kuuluvat tietysti oleellisesti onnistuneeseen lomaan. Päivittäistuotteita pysyvästi edulliseen hintaan myyvä tanskalainen Normal on Forumin uusimpia myymälätulokkaita. Normalista kannattaa hamstrata sheet-maskeja ja muita edullisia kauneudenhoitotuotteita.  Laita lempileffa pyörimään, naamio kasvoille, kynttilät palamaan ja takeaway-herkut tarjolle. Tästä koostuu täydellinen syylomailta!