Uusi Forum Fest -kampanja tarjoaa kevään uutuudet edullisesti ke-su 30.3. - 3.4.2022

Juhlimme raikkaasti seitsemänkymppisiä koko vuoden 2022 ajan! Juhlavuoden kunniaksi lanseeramme uuden Forum Fest -kampanjan, joka tarjoaa kevään ihanimmat tuotteet edullisesti.

Kevään suosikit ovat täällä!

Forum Fest esittelee kevään huipputuotteet pukeutumiseen, vapaa-aikaa, kotiin ja sisustukseen sekä herkutteluun. Liikkemme ovat täynnä mitä upeampia etuja ja tarjouksia koko kampanjan ajan. Tutustu tarjouksiin TÄÄLLÄ tai klikkaamalla kuvaa:


Forum Fest tuo juhlatunnelman koko kauppakeskukseen

Juontajamme Essi Laitinen kertoo parhaat shoppailuvinkit paikan päällä. Iloiset promoottorimme tarjoavat myös vinkkejä shoppailuun, opastavat sinut oikeaan paikkaan ja yllättävät asiakkaitamme jakamalla Forum Fest -heliumpalloja rajoitetun erän jokaisena kampanjapäivänä. 

Forum-sovelluksessa extratarjouksia kanta-asiakkaille

Oletko jo ystävämme? Nyt kannattaa liittyä forumlaisten joukkoon lataamalla oma Forum-sovelluksemme. Sovellus on koko kampanjan ajan täynnä lukuisia extraetuja, joista pääsevät nauttimaan vain rekisteröityneet kanta-asiakkaamme. Lataa maksuton sovellus AppStoresta tai Google Play -kaupasta, rekisteröidy ja hyödynnä parhaat tarjoukset! 

Extratarjoukset ovat jo nähtävillä Forum Fest -kampanjasivulla. Tulossa mm.

Elisa Myymälä - JBL Tune 225TWS BT-kuulokkeet 79€ (99€)
Granit - Vapaavalintainen tuote -20%
Glitter - Koko valikoima ota 3, maksa 2
Jungle Juice Bar - Inkiväärishotti 1,50€ (2,50€)
The Body Shop - Hamppu tai Manteli käsivoide 12€ (16,90€)

Extratarjous-mobiilikupongit julkaistaa sovelluksen kanta-asiakaseduissa keskiviikkona 30. maaliskuuta.

 

Tervetuloa kahvittelemaan! Tarjoamme Forum Fest -juhlakahvit kantiksille

Forum Festin kanta-asiakasetuna tarjoamme maksuttoman suodatinkahvin tai teen Fazer Café Forumista kampanjan ajan. Edun saat Forum-sovelluksen jäsenetukupongilla. Lataa sovellus maksutta AppStoresta tai Google Play -kaupasta, näytä mobiilikuponki kahvilan kassalla ja nauti kahvihetkestä shoppailun lomassa. 

Koko kauppakeskus on puettu juhlailmeeseen, tervetuloa!