Uusi täyden palvelun Synsam Recycling Outlet nyt Helsingissä

Forumiin Helsingin ensimmäinen käytettyjä ja kierrätettyjä kehyksiä myyvä optikkoliike.

Forumiin avattiin perjantaina 18. maaliskuuta Helsingin ensimmäinen Synsam Recycling Outlet, jossa on kaupungin laajin valikoima kierrätettyjä silmälasikehyksiä ja aurinkolaseja. Valikoima koostuu käytetyistä hyväkuntoisista kehyksistä sekä kierrätysmateriaalista valmistetuista tai valikoimasta poistuneista uusista tuotteista. Myymälässä on tarjolla yli 5 000 kehys-tai aurinkolasiparia, sisältäen merkkikehyksiä mm. Guccin, Tom Fordin, Ray-Banin ja Oakleyn valikoimista.

Käytetyt tuotteet saavat uuden elämän

Käytettyjen kehyksien valikoima sisältää kehyksiä, joita Synsamin asiakkaat ovat tuoneet ja palauttaneet vuosien varrella mm. Synsam LifestyleTM -sopimusten vuosivaihtojen yhteydessä. Hyväkuntoiset kehykset on kunnostettu ja puhdistettu uudenveroisiksi.

Circular Colletion -mallistoon kuuluvat kehykset on valmistettu käytetyistä silmä- tai aurinkolaseista saaduista raaka-aineista. Käytetyt kehykset on palautettu keräyslaatikoihin Synsamin myymälöihin. Kehykset saavat uuden elämän, kun ne murskataan asetaattirakeiksi ja niistä saatua uusioraaka-ainetta käyetään Circular Collection -malliston kehysten valmistamisessa.

Silmälasien kierrätys on osa Synsamin kestävän kehityksen sitoumuksia. Yrityksen tavoite on toimia vastuullisesti läpi koko arvoketjun. Kierrätyslaseilla Synsam pyrkii ehkäisemään ilmastonmuutosta myös vähentämällä neitseellisen materiaalin määrää tuotteissaan.

“Recycling Outlet on kansainvälisestikin ainutlaatuinen konsepti, johon kuuluu poikkeuksellisen laaja valikoima kierrätystuotteita. Kestävä kehitys koskettaa meitä jokaista, ja asiakkaamme pitävät sitä tärkeänä. Haluamme tarjota kuluttajille aidosti vastuullisia vaihtoehtoja silmälasimuodissa”, Synsamin Suomen maajohtaja Vesa Mars toteaa. 


Tervetuloa vastuullisille silmä- ja aurinkolasiostoksille Forumiin!