Uutta Suomessa! NORMAL on avannut Forumiin

Mahtavia uutisia: uusi myymäläketju NORMAL on saapunut Suomeen ja avasi Helsingin ensimmäisen myymälänsä Forumin 0-kerrokseen. 

 

NORMAL on tanskalainen päivittäistavaraketju joka on vihdoin rantautunut Suomeen. NORMALilta löydät mittavan valikoiman normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu tunnettuja merkkejä eri tuotekategoriossa, kuten ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa ja puhdistusaineita. Toisin sanoen siis tuotteita, joita tarvitset jokapäiväisessä elämässäsi. Ja mikä parasta, hinnat ovat pysyvästi alhaiset!

 

Löydät NORMALilta paljon muutakin kun vain kiinteitä ja alhaisia hintoja, nimittäin aina uudenlaisen ja ainutlaatuisen ostokokemuksen. Pysyvää merkkituotteiden valikoimaa täydennetään jatkuvasti erilaisilla jännittävillä uutuuksilla. Mielenkiintoiset myymälät houkuttelevat tunnettujen ja vähemmän tunnettujen tuotteiden aarteenetsintään. Jokaisen kulman takana odottaa aina uusi yllätys – vaikka olisit vieraillut myymälässä vain viikkoa ennen.

 

Tutustu myymälään tästä.

 

Pysy ajan tasalla vierailemalla nettisivuilla www.normal.fi  - ja seuraamalla NORMALia Facebookissa ja Instagramissa.

 

Tervetuloa ostoksille NORMALiin!