Vapauden kesää ja uusia liikkeitä!

Forumissa vietetään ystävien ja yllätysten kesää. Tule tutustumaan uusiin liikkeisiin ja koe samalla kaikkien aikojen klassikot!  

Kuplatee – joko olet maistanut?

Taiwanilaisen Ding Tea -ketjun kuplateekahvila on avannut Forumiin Kuplatee on jääkylmänä tai kuumana nautittavaa teejuomaa, johon on sekoitettu tapioka-helmiä. Tule ja freesaa kesäpäivääsi persikkaisella, mansikkaisella tai vaikkapa kiivihedelmän makuisella, ihanan raikkaalla tee-elämyksellä.

Täytyyhän kesässä olla paljon makeita juttuja! Forumin Momochi-kahvilasa pääset maistamaan paikan päällä leivottuja, ihastuttavia japanilaisia mochi-donitseja ja mochi-jäätelöä.

Kesä kaunistaa

Ruotsalainen LYKO, eli yksi Pohjoismaiden suosituimmista kauneuteen keskittyvistä verkkokaupoista, avasi keväällä lippulaivamyymälän Forumiin. Lyko on inspiroiva kohtaamispaikka kaikille kauneudenhoidosta kiinnostuneille. Myymälä tarjoaa valikoiman upeita, jännittäviä tuotteita, joita voi kokeilla paikan päällä inspiroivassa ja leikkisässä ympäristössä. Löydät kattavan ja monipuolisen valikoiman meikkejä, tuoksuja, ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Asiantunteva henkilökunta auttaa aina mielellään parhaiden valintojen tekemisessä.

Vintagea ja ainutlaatuisia löytöjä

Oletko jo tutustunut Beyond Retron valikoimaan? Forumin myymälään kannattaa tulla kauempaakin. Kansainvälinen second hand -ketju Beyond Retro on täynnä tyylien juhlaa vuosikymmenten varrelta ja tarjoaa laajan kokoelman huolellisesti valikoituja vintage-vaatteita kaikille ympäristö- ja muotitietoisille. Tuotteet käsinpoimitaan USA:sta ja Kanadasta, joten tuotteiden uniikkius on taattu. Löydä trendikkäitä vintage- ja second hand - vaatteita ilman hiilijalanjälkeä!

Elämys perheen pienimmille 

Yllätyksellistä nähtävää ja koettavaa jättimäisen myymälän täydeltä! XS Lelujen uusi lippulaivamyymälä on avannut Forumiin. Myymälässä pääsee testailemaan leluja ja pelejä ja hurmautumaan upeista leluhahmoista.

Muista klassikot Marimekko ja Moomin Shop

Moomin Shopista löydät mahtavan valikoiman erilaisia muumituotteita. Kotimaista, upeaa designia, omaleimaisia kuoseja ja värejä tarjoaa tietysti Marimekko!

Nämä kaikki ja paljon muuta meillä Forumissa. Tervetuloa Helsingin keskustan keskukseen.