Just Vege

Välkommen att njuta av högkvalitativa och innovativa alternativ på Justvege! Vi är här för att erbjuda dig läckra smakupplevelser som passar perfekt för de som minskar köttkonsumtionen, veganer och alla som gör etiska, moraliska eller hälsorelaterade val.

Sedan 2014 har vi utökat vår kundkrets genom att alltid erbjuda högkvalitativa, helt veganska snacks. På vår meny hittar du ett brett utbud av alternativ som tilltalar människor i alla åldrar, från barn till äldre.

Vi är stolta över att framgångsrikt kombinera hälsosam och ansvarsfull mat med kreativitet och passion. Vi använder oss av traditionella recept från Mellanöstern och Medelhavet, som vi har uppdaterat med en gourmet-touch.

Dessutom strävar vi efter att köpa våra produkter från lokala leverantörer när det är möjligt. Vi vill erbjuda dig god och färsk mat samtidigt som vi ger vänlig service och utmärkt valuta för pengarna.

När du besöker oss och provar vår läckra mat, vet vi att du kommer att vilja komma tillbaka. Du är alltid välkommen igen!

Öppettider

Mån-Lör 10-20.30
Sön 11.30-18

Plats i köpcentret

Våning 0