Kaikki kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin Forumista

Kauneudenhoito on olennaisessa osassa arkirutiinejamme ja siten myös hyvinvointiamme. Omiin tarpeisiin sopivilla tuotteilla tuet niin hyvinvointiasi kuin myös itsetuntoasi ja teet päivittäisistä kauneusrutiineista astetta mukavampia.

Tykkäätkö itse pitää kauneudenhoitorutiinisi simppeleinä vai satsaatko aikaa ja rahaa lempparituotteisiisi? Ovatko kaikki purnukat päässeet jälleen kerran tyhjenemään tai haluaisitko kokeilla jotain uutta tuotetta kevätihon tarpeisiin?

Forumista löytyy monipuolinen valikoima kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin painottuneita liikkeitä, joista löydät taatusti tarvitsemasi!

Korealaista kosmetiikkaa kaikille

Viime vuosina korealainen kosmetiikka on ollut hurjassa suosiossa ja yhä useampi on hurahtanut tähän monivaiheiseen ihonhoitorutiiniin, jossa tulokset puhuvat puolestaan. Korealainen kosmetiikka on yhdistelmä elämyksellisyyttä, hemmottelua ja ihonhoidon tehohoitoa, joilla voidaan ratkaista monta iho-ongelmaa kerralla.

Yeppo&Soonsoo on korealaisen kosmetiikan place to be, sillä liikkeestä löytyy sekä kaikki suosituimmat tuotteet että innovatiivisia uutuuksia, joita et löydä muualta. Asiantuntevat myyjät auttavat mielellään löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet korealaisen kosmetiikan kattavasta valikoimasta.

Ylellistä hemmottelua ja huumaavia tuoksuja

Rituals on oikea ylellisyyden ja hemmottelun puolestapuhuja, ja brändi haluaakin tuotteillaan muistuttaa sinua hemmottelemaan itseäsi, oli se sitten nauttimalla pitkästä kylvystä tai aasialaisen suitsukkeen tuoksusta. Valikoimasta löytyy klassisia tuotteita niin vartalolle, kotiin kuin kauneudenhoitoonkin. Tule tuoksuttelemaan ihania tuotteita ja tee kauneudenhoidostasi astetta enemmän luksusta tai anna ylellinen kosmetiikkapaketti lahjaksi hemmottelua kaipaavalle. Ritualsin ideologian mukaan kauneudenhoito voi parhaimmillaan olla ihana rituaali, joka on samalla sekä rentouttava että hyvinvointia tukeva. Tästä olemme samaa mieltä!

Kauneuden- ja vartalonhoidon klassikkoja

The Body Shop on monelle meistä tuttu jo lapsuudesta, sillä näiden herkullisten tuotteiden historia ulottuu yli 40 vuoden taakse. Klassisten tuotteiden valikoimasta löytyy kaikki ihon kuorintaan, pehmentämiseen ja kosteuttamiseen. Luonnosta inspiraationsa saanut brändi haluaa korostaa luonnollista kauneuttasi myös laadukkailla meikkituotteilla. Tuotteiden tuoksumaailma on pullollaan raikkaita hedelmäisiä ja marjaisia tuoksuja, kuin myös laadukkaita raaka-aineita kuten teepuuta, voipuunvoita ja hamppua. Kaikki tuotteet ovat myös täysin eläinkokeettomia.

Kosmetiikkalöytöjä aina edullisesti

Normalista löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä – myöskin kauneudenhoidon tuotteita superedullisesti. Täältä löydät kaikki suosikkituotteet alhaisin hinnoin ja voit tutustua tuotemerkkeihin, joihin olet saattanut törmätä sosiaalisessa mediassa tai jopa ulkomailla.

Kauan odotettu Lyko

Ruotsalainen kosmetiikkaketju Lyko rantautui Suomeen keväällä 2023!

Lyko on monen kosmetiikkafriikin suosikkiverkkokauppa ja kenenkään tarvitse tilailla tuotteita verkkokaupasta kotiin ilman testaamismahdollisuutta, sillä kivijalkamyymälässä pääset ihastelemaan ja hypistelemään kosmetiikkaa livenä. Lyko on myös monen kosmetiikkavaikuttajan lempiliike ja heidän vinkkaamiaan tuotteita löytyy nyt myös ihan läheltä.

Psst! Kauneuden ja terveydenhoidon liikkeiden lisäksi meiltä löytyy erilaisia kauneuden- ja hyvinvoinninpalveluita. Kaikki kauneudenhoitoon löytyy Forumista!