Just Vege

Maista herkullista ja terveellistä vegaaniruokaa Justvegessä - Lähi-idän ja Välimeren makuelämyksiä vähemmällä kaloreilla ja runsaalla vitamiineja

Tervetuloa herkuttelemaan laadukkailla ja innovatiivisilla vaihtoehdoilla Justvegeen! Olemme täällä tarjotaksemme sinulle herkullisia makuelämyksiä, jotka sopivat täydellisesti lihasta vähentäville, vegaaneille ja kaikille, jotka tekevät eettisiä, moraalisia tai terveyteen liittyviä valintoja. Ruuassamme sisältyy riittävästi Proteiineja, vitamiineja ja vähemmän kaloreita.

Jo vuodesta 2014 lähtien olemme laajentaneet asiakaskuntaamme tarjoten aina korkealaatuisia, täysin vegaanisia makupaloja. Ruokalistaltamme löydät monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja, jotka miellyttävät kaikenikäisiä - pienokaisista vanhuksiin asti.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme onnistuneet yhdistämään terveellisen ja vastuullisen ruoan luovuudella ja intohimolla. Käytämme hyväksi perinteisiä Lähi-idän ja Välimeren reseptejä, jotka olemme päivittäneet gourmet-tuulahduksella.

Lisäksi pyrimme hankkimaan tuotteemme paikallisilta toimittajilta aina, kun mahdollista. Haluamme tarjota sinulle maukasta ja tuoretta ruokaa, samalla tarjoten ystävällistä palvelua ja erinomaista hinta-laatusuhdetta.

Kun saavut luoksemme ja kokeilet herkullisia ruokiamme, tiedämme, että haluat palata takaisin.

Olet aina tervetullut uudestaan!

Aukioloajat

Ma-La 10-20.30
Su 11.30-18

Sijainti kauppakeskuksessa

0. krs

Sosiaalinen media