EuroPark P-CityForum

Behändig parkering

Smidig parkering!

P-CityForums parkeringshall är ett EuroParks Autopay ställe. I P-CityForum parkerar du smidigt och enkelt eftersom du inte behöver någon parkeringsbiljett och det inte finns några bommar i in- och utfarten.

EuroParks parkeringshall P-CityForum har två våningar och infart till hallen sker antingen via Simonsgatan, Gräsviksgatan eller Jakobsgatan (svänger från Södra och Norra Järnvägsgatan).

Autopay konceptet är ett kamerabaserat parkeringssystem. Kameran avläser registernumret vid infart och påbörjar parkeringstiden och då kameran avläser samma registernummer vid utfart, avslutas parkeringen.

Betalautomaterna är orange till färgen och finns vid gångvägarna. Du behöver fordonets registernummer vid betalningen. Det finns flera behändiga betalningssätt med Autopay systemet.
Det enklaste sättet att betala parkeringen i P-CityForum är att ta i bruk automatdebitering på adressen www.autopay.io/signup. Då du har registrerat dig som Autopay kund, angett ditt fordons registernummer samt betalkortets uppgifter kan du i fortsättningen köra in, sköta dina ärenden och köra ut. Parkeringsavgiften debiteras från ditt kort utan tilläggskostnader.

Det är möjligt att betala sin parkering inom 48 timmar från utfarten utan tilläggskostnader, detta sker på adressen www.autopay.io. Även EasyPark och ParkMan mobilapplikationer kan användas, kom ihåg att kontrollera att du valt rätt parkeringsområde i appen.

Ifall du inte har använt dig av ovannämnda betalningsalternativ, fakturerar vi parkeringsavgiften i efterskott. En faktureringsavgift på 5 € tillkommer i detta fall, så vi rekommenderar andra betalningsalternativ.

Mera information beträffande betalningsmöjligheterna samt parkeringshallen i övrigt finns på adressen www.europark.fi

Öppettider

Må-sö 6-24

Utfart möjlig 24 h

Öppettider

Mån-Sön 06-00

Plats i köpcentret

Våning P