Forum Minigolf Kukontorilla 2.6. - 15.8., varaa maksuton pelivuorosi Forumin Infosta

Forumin Kukontorilla pelataan minigolfia koko kesän 2021! Varaa maksuton vuoro ja nauti seurueesi kanssa kesäpäivästä historiallisella Kukontorilla ravintoloiden ja kahviloiden ympäröimänä.

 

Tule Forumiin viettämään päivää Kukontorin minigolfin parissa. Kukontorilla sijaitsevalla minigolf-radalla on kuusi rataa, joiden parissa voi viettää mukavan pelihetken päivän lomassa. Haasta ystäväsi kaksintaistoon tai kerää kokoon jopa kuuden hengen porukka. Voit myös treenailla puttailua yksin omassa rauhassa. Pelien jälkeen nautit kätevästi Forumin kahviloiden ja ravintoloiden herkullisista antimista.

 

PELIVUOROJEN VARAUS

Vapaat pelivuorot kesä-elokuulle 2.6.-15.8.2021 ovat katsottavissa pelikanterista täältä.

Varaa oma pelivuorosi sähköpostitse infopiste@forum.fi tai soittamalla p. 09 5657 4523. Mainitse varauksen yhteydessä haluamasi aika, oma nimesi sekä puhelinnumerosi.

Forumin Infopiste palvelee Ma-Pe 10-20, La 10-19, Su 12-18. Pelivälineet luovutetaan panttia vastaan ja panttina toimii 20 € käteinen. Tarkemmat ohjeet saat varauksen yhteydessä.

 

Hygieniasyistä lainavälineet putsataan aina jokaisen pelivuoron välissä ja käsidesiä on saatavilla.

 

Huomioithan, että alkoholijuomien nauttiminen minigolfradalla sekä Kukontorilla on kiellettyä.

 

MINIGOLF PELIOHJEET:

Yhden pelivuoron maksimipituus on 50 minuuttia. Maksimipelaajamäärä on 6 henkeä.

 

1. Pelaaminen aloitetaan aloitusalueelta ja ennen aloitusta sovitaan lyöntijärjestys.

2. Radat pelataan numerojärjestyksessä 1-6.

3. Palloa lyötäessä tulee mailasta pitää kiinni molemmin käsin.

4. Golf-ratojen reunakiville ei saa astua.

5. Pelaamista jatketaan aina siitä mihin pallo on jäänyt. Mikäli pallo on lentänyt ulos radalta, peliä jatketaan radalla samasta kohtaa, mistä pallo meni ulos.

6. Pelin voittaa se pelaaja, jonka lyöntitulos on pienin.

 

Palauta mailat ja pallot Forumin Infoon (2. krs) mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10 minuutin kuluessa pelivuoron päättymisestä, jotta välineet voidaan desinfioida ja antaa seuraavan vuoron pelaajien käyttöön.

 

Kiitos ja mukavia pelihetkiä!