FORUM X PRIDE – FORUM FOR EVERYONE!

Forum on Helsinki Pride -tapahtuman ylpeä yhteistyökumppani, koska Forum kuuluu kaikille. Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, jota vietetään 28.6.–4.7. Priden ja tasa-arvon juhlavuoden 2021 kunniaksi annamme tilaa yksilön omalle äänelle.

Kantakaupunkilainen kauppakeskus Forum liputtaa ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolesta näkyvästi Helsinki Pride -viikolla. Viikon yhtenä tavoitteena on lisätä sateenkaariyhteisön näkyvyyttä, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta. Pride Platinum -yhteistyökumppanina tartuimme haasteeseen valjastamalla Forumin digitaaliset mediapinnat Pride-tervehdyksille kaikissa sateenkaaren väreissä.

 

Kauppakeskuksen diginäytöille ja somekanaviin on kerätty terveisiä Forumin Instagram-tilin kautta ja niitä julkaistaan pitkin kesä-heinäkuun vaihteessa olevaa juhlaviikkoa. Yhdenvertainen maailma ei ole vielä valmis, mutta haluamme osaltamme tehdä töitä sen eteen, että tulevaisuudessa kaikki voisivat olla vapaasti sellaisia kuin ovat.

 

Forum kuuluu kaikille ja Pride-viikon ajan kauppakeskuksen digipinnat ovat kirjaimellisesti kaikkien forum. Tervetuloa viihtymään, olemaan oma itsesi ja lukemaan tervehdyksiä tasa-arvon puolesta!