BLIND CHANNEL ALBUMINJULKAISUTAPAHTUMA FORUMISSA 28.2.2024

Blind Channel julkaisee 1. maaliskuuta uuden albuminsa Exit Emotions ja lanseeraustapahtumaa juhlistetaan Kauppakeskus Forumissa yhdessä bändin ja fanien kanssa albumin julkaisuviikolla keskiviikkona 28. helmikuuta.

Tätä on luvassa:

Blind Channelin albuminlanseerausta juhlitaan yhdessä fanien kanssa akustisen keikan, haastattelun sekä meet & greetin merkeissä Forumin 0-kerroksessa albuminjulkaisuviikolla keskiviikkona 28. maaliskuuta. Tule kuuntelemaan uusia biisejä ja tapaamaan bändi livenä.

Keikan jälkeen mediapersoona Sami Kuronen haastattelee bändin jäseniä. Mukana tapahtumassa myös radio NRJ.

Tapahtuman aikana 0-kerroksesta löytyy myös pop-up kauppa, josta ostettavissa ennakkoon Levykauppa Äxän pisteeltä uusi Exit Emotions -albumi. Albumi on saatavilla ennakkoon ainoastaan Forumin myyntipisteeltä ja kaikki tapahtumasta albumin ostaneet saavat kaupan päälle myös bändin julisteen. Pop-up kaupassa myynnissä myös merch-tuotteita. Myyntipiste sijaitsee 0-kerroksessa lavan läheisyydestä ja on avoinna klo 14–20.

Pop-up-kaupan maksutavat:
Levykauppa Äx: kortti ja käteinen
Merch-tuotteet: kortti

Päivän aikataulu:
Klo 14:00 Levykauppa Äx  ja merchandise pop-up aukeaa
Klo 17:00 Blind Channel live
Klo 17:30 Livehaastattelu
Klo 18:00 Meet & Greet ja nimmarointi alkaa

Meet & Greet -käytännöt:

Bändin haastattelun jälkeen lavalla alkaa meet & greet ja nimmarointi. Sujuvuuden vuoksi bändin kanssa ei ole mahdollista ottaa yhteiskuvia.

Meet & Greet jono muodostetaan kauppakeskuksen 0.kerrokseen merkittyyn jonotuslinjaan, joka alkaa esiintymislavan vierestä. Jonossa ei hyväksytä vuoronumeroita tai muita järjestelyjä, vaan jono toimii saapumisjärjestyksessä.

Meet & greetiin on varattu aikaa useampi tunti, jotta mahdollisimman moni pääsee tapaamaan bändiä. Meet & greet päättyy viimeistään kauppakeskuksen sulkemisaikaan 21.00 mennessä.

Kauppakeskuksessa ei voi oleskella yön yli sekä muu majoittuminen tai jonon muodostaminen kauppakeskusta ympäröivillä katualueilla ei ole sallittua. Järjestyksenvalvojilla ja viranomaisilla on oikeus poistaa kauppakeskuksen vieressä tai katualueella majoittuvia ja kokoontuvia. Kauppakeskuksen kaikki ovet avautuvat klo 6:00, ja tästä alkaen olet tervetullut paikan päälle.

Yhdessä ja iloisella mielellä - turvallisuusohjeita:

Kyseessä on hyvän mielen musiikkitapahtuma kaiken ikäisille faneille. Toivomme, että osallistuessasi tapahtumaan, huomiot kanssaihmiset hyvän tavan mukaisella käytöksellä. Myös bändi toivoo, että tapahtuma on kaikille turvallinen. Mikäli tapahtumassa havaitaan asiatonta käytöstä, voidaan tapahtuma keskeyttää.

Huomioithan, että kauppakeskuksessa vierailee tapahtumapäivän aikana myös muita asiakkaita kuin tapahtumavieraita - annetaan kaikille asiointirauha. Kaikkien asioiden ja esineiden heittäminen esiintymislavalle on ehdottomasti kielletty.

Kauppakeskuksessa ei voi oleskella yön yli sekä muu majoittuminen kauppakeskusta ympäröivillä katualueilla ei ole sallittua. Järjestyksenvalvojilla ja viranomaisilla on oikeus poistaa kauppakeskuksen vieressä tai katualueella majoittuvia ja kokoontuvia. Kauppakeskuksen kaikki ovet avautuvat klo 6:00, ja tästä alkaen olet tervetullut paikan päälle. Saapuessa, keikkojen aikana tai muussakaan tilanteessa toisten päältä ei saa juosta, ketään ei saa liiskata eikä töniä.

Mikäli tapahtumaan liittyen havaitaan merkittävä määrä häiriökäyttäytymistä tai toisten epäkunnioittamista, ollaan tapahtuma valmiita perumaan.

Tapahtumapäivän turvaa Securitas Events ja paikalla on myös ensiavun ammattilaisia kaikkien fanien ja asiakkaiden apuna

Tapahtumasivulle tästä: https://www.forum.fi/blindchannel/

Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton.

Tervetuloa!