Cutters avaa parturi-kampaamon Forumin 1-kerrokseen

Tervetuloa mukaan juhlimaan Cuttersin avajaisia 21.4. klo 16-20!

Mikä on Cutters?

Cutters on fiksu drop-in parturi-kampaamo tarkoitettu kaikille. Cuttersilla emme tee eroa asiakkaiden välillä vaan tarjoamme kaikille laadukkaan ja tehokkaan hiustenleikkauksen ilman ajanvarausta samaan hintaan: 29,99€. Emme pese tai värjää hiuksia vaan keskitymme siihen missä olemme hyviä, hiustenleikkaukseen ja tyylikkääseen muotoiluun.
Arvioidun jonotusajan näet Cutters-sovelluksesta tai salongin näytöltä. Voit maksaa hiustenleikkauksen ja ilmoittautua jonoon Cutters-sovelluksella tai salongin itsepalvelukassalla.Cutters-sovelluksella voit myös seurata paikkaasi jonossa ja jonottaa siellä missä itse haluat.
Meiltä löydät myös laajan valikoiman ammattitason hiusten hoito-ja muotoilutuotteita edulliseen hintaan.


Cutters Forum Grand opening 21.4.2023!

Cutters saapuu kauppakeskus Forumiin. Vietämme avajaistapahtumaa 21.4.2023 klo 16-20! Löydät meidät kauppakeskuksen 1. kerroksesta Marimekon läheisyydestä. Tervetuloa!

Tarjoamme tapahtumassa ilmaisen hiustenleikkauksen sekä mahdollisuuden päästä tutustumaan uudenlaiseen parturikampaamo-konseptiin. Palvelemme aina ilman ajanvarausta, mutta saapuessasi ajoissa paikalle tapahtumaan pääset varmasti hiustenleikkaukseen