Enemmän iloa koko perheelle kun lelut saapuvat Kauppakeskus Forumiin keväällä 2023!

XS Lelut avaa Suomen lippulaivamyymälän Forumin 3-kerrokseen tänä keväänä.

XS Lelut on osa Anvol-konsernia, joka on erikoistunut lelujen ja lastentarvikkeiden jakeluun ja vähittäiskauppaan. Anvol on perustettu vuonna 1995 Tallinnassa ja myymälöitä on Pohjoismaissa ja Baltian maissa tällä hetkellä lähes 50. XS Lelut myymälät ovat pullollaan suosituimpia leluja sekä elämyksellisiä elementtejä. Myymälässä voit tavata esimerkiksi valtavan kirahvin, joka on kooltaan aivan kuten oikea kirahvi! Saatat törmätä myös suosittuun Pipsa Possu -maskottiin tai haltioitua mahtavista LEGO-pienoismalleista.

''Tavoitteemme on tuoda perheisiin entistä enemmän hauskoja leikkejä ja tietenkin enemmän iloa! Click & collect -palvelu tarjoaa asiointiin uuden ulottuvuuden ja suomalaiset asiakkaamme ovatkin ottaneet palvelun ilolla vastaan. Toiminnassamme korostuu ketteryys ja asiakaslähtöisyys. Odotamme iloisin mielin tulevaa kevättä ja avajaisia'', kommentoi markkinoinnin koordinaattori Elli Leeve.

Asiantunteva ja omistautunut henkilökuntamme toivottaa asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan lelujen uskomattomaan maailmaan avajaisten merkeissä keväällä 2023!