Forum 70 vuotta - juhli kanssamme! | Synttäritarjouksia ja ohjelmaa ke-su 28.9.-2.10.

Tuhansien tarinoiden lähtöpiste - jo vuodesta 1952. Forumissa näkyy jälleen tuttuun tapaan kortteliin kuuluva eläväisyys, kulttuuri, ihmiset ja tapahtumat. Syytä juhlaan löytyy, sillä vietämme tänä vuonna 70-vuotisjuhlavuotta.

Alkuperäinen Forum valmistui vuonna 1952 Helsingin Olympialaisia varten. Ikoninen kauppakeskus on ollut paikallaan vuosikymmeniä ja kokenut useita muodonmuutoksia. Kävijöitä Forumissa on vuosittain miljoonia. Osalle Forum lukuisine liikkeineen on keskustareissun päätepysäkki, mutta keskellä Helsinkiä olemme yhtä lailla myös tuhansien seikkailujen ja tarinoiden lähtöpiste. Nyt on juhlan aika! - Mervi Jäntti, kauppakeskusjohtaja

Synttäritarjouksia ja extraetuja

Synttärilehti julkaistaan perjantaina 23. syyskuuta ja se tulee jakoon Forumiin iltapäivän aikana. Tule hakemaan oma kappaleesi tai lue digilehtenä täältä.

Myymälöissä, kahviloissa ja ravintoloissa on synttäritarjouksia koko kampanjan ajan keskiviikosta sunnuntaihin 28.9.–2.10. Tarjouksiin voit tutustua etukäteen kampanjasivulta, mistä löytyy myös synttäri-digilehti selattavaksi sekä tapahtuman ohjelma. Forum 70v-kampanjasivulle TÄSTÄ.

Lataa Forum-sovellus ilmaiseksi AppStoresta tai GooglePlay-kaupasta, ja saat extraetuja liikkeistämme! Extraedut ovat kertakäyttöisiä mobiilikuponkeja, jotka esitetään kassalla. Extraetuihin voit tutustua etukäteen kampanjasivulta tai digilehdestä. Extraedut tulevat näkyviin sovellukseen kampanja alkaessa 28.9. syyskuuta.

Synttäriohjelmaa ja kotiin viemisiksi heliumpalloja

Keskiviikosta lauantaihin synttäreillä nähdään ohjelmaa; keskiviikosta perjantaihin iltapäivisin klo 16:00-19:00 ja lauantaina klo 12:00 -17:00. Synttärifiiliksestä vastaa juontajamme Riikka Uusitalo ja DJ Vicky. Ohjelmalavalla 0-kerroksessa tullaan näkemään upeita viulusovituksia ajankohtaisista kappaleista esittäjä ONEVIOLIN, rytmit haltuun ottava Tanssiryhmä DCA, uuden sirkuksen keskus Cirkon esitykset sekä huipennuksena perjanainta ja lauantaina freestyle-rapista tunnetut Lyömättömät - Solonen, Kosola & Xmies esittävät muun muassa ainutkertaisen Forum-räpin! Voit myös osallistua Mimmit peinttaa - taidetyöpajan päivittäin vaihtuvaan aktiviteettiin. Katso esiintymisaikataulu kampanjasivulta täältä.

Jokaisena päivänä jaamme yli 1000 kpl Forum 70v-heliumpalloja synttärilahjana asiakkaillemme. Palloja jaetaan keskiviikosta lauantaihin klo 15:00–18:00 ja sunnuntaina klo 12:00–15:00 tai niin kauan, kun palloja riittää. Huomioimme myös ympäristön: käyttämämme kumipallot on valmistettu biohajoavasta luonnonkumista.

Osallistu synttärikilpailuun ja voita 200 € shoppailurahaa!

Kerro meille, mikä on sinulle tärkein syy tulla Forumiin ja voit voittaa 200 € shoppailurahaa sekä Forum-tuotteita. Kilpailu on käynnissä kampanjan loppuun 2.10. asti. Osallistu täällä.

Uusia myymälöitä ja uudistuksia

Juhlavuoden aikana meillä tapahtuu! Rituals on avannut Forumin 1. kerrokseen upean myymälän, johon kannattaa käydä tutustumassa. Stadium ja Gina Tricot ovat saaneet aivan uudet lippulaivamyymälät. Mobiilitarpeissa auttaa uusi DNA Kauppa 0-kerroksessa. Vastuullista pukeutumista ja asustamista edustavat keväällä avattu Synsam Recycling Outlet sekä pian avattava vintage-myymälä Beyond Retro, jolla on myymälöitä jo Ruotsissa ja Englannissa. Keväällä 2023 XS Lelut avaa lippulaivamyymälän 3. kerrokseen.

Synttäreiden aikana voit nähdä konkreettisesti paikan päällä Forumin uudistusten etenemistä, kun ilmeen uudistustyötä tehdään parhaillaan pääsisäänkäynneillä Mannerheimintiellä ja Simonkadulla. Uusimme myös liukuportaita ja lasikulman valaistusta. Ei anneta remontin haitata menoa!

Tervetuloa juhlimaan kanssamme! Forum. Tässä. Nyt. Aina.