Forum Black Friday KE-SU 22.-26.11. Buy smart - osta fiksusti!

Black Friday tuo kauden hittituotteet tarjolle edullisemmin hinnoin. Tee fiksuja valintoja niin hintojen kuin ostopäätösten puolesta: hanki uutta vain tarpeeseen - mutta nyt edullisemmin kuin tavallisesti.

Ehkä mielessäsi on tuote joka on ollut uusimista vailla jo pidemmän aikaa? Kenties kampanjan tuotevalikoimasta löytyvät ne juuri ihanimmat lahjat jouluun ja tuleviin läheisten merkkipäiviin? Onko nyt aika ratkaista jokin arjen harmi uudella kätevällä tuotekeksinnöllä?

Liikkeissämme on paljon upeita tarjouksia ja etuja keskiviikosta sunnuntaihin 22.-26. marraskuuta - ja osalla omia kampanjoita vielä pidempään. Kaupunkikierroksen ohella virkistäydyt kahviloissamme ja ravintoloissamme herkkujen äärellä etuhinnoin.

Juontajamme Jane Hölsö jakaa kampanjan jokaisena päivänä paikan päällä asiakkaillemme mahtavia tarjoustärppejä ja vinkkejä.

NRJ:n aamujuontajat Niko Saarinen ja Juliana Jokela ovat mukana Forumin Black Friday kampanjassa ja kertovat omia tarjousbongauksiaan radioaalloilla arkiaamuisin klo 06-10, ole kuulolla! psst... NRJ:n somessa järjestettävässä kilpailussa on yhdelle onnekkaalle jaossa huikea Black Friday palkinto.

Tutustu tarjouksiin BLACK FRIDAY -kampanjasivullamme TÄSTÄ.

Kokoa ostoslista valmiiksi klikkaamalla sydämen kuvaa, ja olet valmis ottamaan haltuun Black Fridayn Helsingin keskustan keskuksessa - meillä Forumissa!