Forum for Everyone - vapauden riemua! | Forum X Helsinki Pride

Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, sateenkaariyhteisöä ja yhdenvertaisuutta juhliva Helsinki Pride -viikko järjestetään jälleen 26.6.–2.7.2023. Pride-viikon tämän vuoden teema on "Riemu ja kapina". Riemu tuo esiin iloa ja ylpeyttä sateenkaari-identiteetistä ja Helsinki Pride -yhteisön moninaisuudesta. Riemu toimii ylpeyden tavoin vastavoimana vihalle, epäoikeudenmukaisuudelle ja kaikelle syrjinnälle – myös sisäistetylle. Kapina kuvastaa oikeutta olla olemassa tehden samalla kunniaa Pride-liikkeen historialle ja sen juurille. Forum on myös vuonna 2023 Helsinki Priden ylpeä yhteistyökumppani, sillä Forum kuuluu kaikille.

Liputamme Forumissa ihmisoikeuksien ja tasa-arvon puolesta näkyvästi Pride-kuukauden aikana ja erityisesti Helsinki Pride -juhlaviikolla. Tavoitteenamme on edistää ja tuoda esille viestiä yhdenvertaisuuden puolesta. Toimimme viestinviejinä, mutta lisäksi olemme oppimismatkalla ja valmiita kehittymään ja kehittämään ympäristöämme yhdenvertaisemmaksi mahdollisuuksiemme puitteissa. Vuonna 2023 Forum on Helsinki Priden kumppani kolmatta vuotta. Toivomme voivamme tarjota kaikille turvallisen kohtaamispaikan Forumin katon alla ympärivuotisesti ja vuodesta toiseen. Tervetuloa Helsingin keskustaan olemaan oma itsesi. 

SATEENKAARESTA INSPIROITUNUT PIHAKEINUKEIDAS KUKONTORILLA

Kukontori - Forumin intiimi 3. kerroksen sisäpiha, kutsuu viettämään hengähdyshetken kaupungin energiavirtausten keskiössä. Kukontorille on rakentunut koko kesäksi keinukeidas, jossa sateenkaaren raidoista väritykseen inspiraationsa saaneet pihakeinut tarjoavat riemukkaan hetken läheisten kesken. Kapinaa viestii keinujen epäsymmetrinen asettelu. Keinukeidas on kaikille asiakkaille avoinna aina kesäkuun alusta elokuun loppuun.

FORUMIN PRIDE-REKKA KUTSUU MUKAAN KULKUEESEEN

Tänä vuonna Forum nähdään mukana myös 1. heinäkuuta odotetussa Pride-kulkueessa omalla rekalla, jonka kyytiin sinullakin voi olla mahdollisuus päästä. Seuraa Forumia Instagramissa käyttäjänimellä @kauppakeskusforum, osallistu ja voita oma kyytipaikkasi Pride-kulkueessa! Kilpailu on K-18.

FORUMIN RIEMUKAS PUISTODISCO

Priden puistojuhlassa lauantaina 1. heinäkuuta nautitaan rajattomasti tanssin riemusta, kun Forum tuo alueelle puistodiscon. Kaikille avoimessa discossa DJ:t soittavat kesän kuumimpia hittejä koko puistotapahtuman ajan klo 13:00–19:00. Musiikista vastaavat klo 13:00-19:00 DJ Tia Ottman ja klo 16-19 DJ Malin Nyqvist. Tule tanssimaan kanssamme!

FORUM <3 KONE: SATEENKAARIPORTTI

Meillä Forumissa on nähtävissä ja koettavissa Helsinki Priden ja Forumin kumppanin KONE:en toteuttama sateenkaariportti. Kerroksessa 0 sijaitseva portti on liukuportaiden ylle rakennettu projisointi, jossa pääset kulkemaan sateenkaaren sävyissä leikittelevien liukuportaiden läpi. Installaatio on koettavissa kauppakeskuksessa koko kesäkuun ajan.

Lue lisää Helsinki Pride ry:sta ja Pride-viikosta: Pride.fi