Forum for Festivals: Weekend-ennakkorannekkeenvaihtopiste ja festaritarjouksia!

Matka Weekend Festivaliin kulkee Forumin kautta! Vältä jonotus festariporteilla ja vaihda liput rannekkeisiin ennakkoon Forumissa. Nauti samalla liikkeiden Weekend-tarjouksista!

Supersuosittua Weekend Festivalia vietetään tänä vuonna Hämeenlinnassa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Weekend tarjoaa kotimaisia ja kansainvälisiä esiintyjiä kolmen päivän ajan elämyksellisessä festariympäristössä. Forum on ollut Weekendin kumppani vuodesta 2016 ja yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna!

Weekendin ennakkorannekkeenvaihtopiste Forumissa ti-pe 28.6.-1.7.

Parhaan festarielämyksen takana on hyvä valmistautuminen. Kymmenientuhansien ihmisten kokoontuessa yhteen paikkaan juhlimaan, on jonotusta odotettavissa jossain kohti, joten vältä ainakin yksi jonotusvaihe festareilla vaihtamalla liput rannekkeisiin jo ennakkoon Forumissa. Weekendin oma ennakkorannekkeenvaihtopiste palvelee Forumin 1. kerroksessa Arnoldsin naapurissa tiistaista perjantaihin 28.6.-1.7.  Ennakkorannekkeenvaihtopisteeseen liittyvät tilannepäivitykset julkaistaan Weekendin kanavissa, joten kannattaa seurailla wknd.fi sekä Instagramissa @weekendfestival 

Weekend-ennakkorannekkeenvaihtopisteen aukioloajat Forum 1. krs:

Ti 28.6.klo 14:00-18:00
Ke 29.6.klo 14:00-20:00
To 30.6.klo 14:00-20:00
Pe 1.7.klo 10:00-15:00

Weekend-tarjouksia Forumin liikkeissä koko vaiikon ma-su 27.6.-3.7. - luvassa myös yllätyslippujahti!

Forumin liikkeet ovat mukana festarihuumassa! Bongaa liikkeiden festaritarjouksia festariviikon maanantaista 27.6. alkaen paikan päältä sekä osoitteesta forum.fi/edut Osa tarjouksista on voimassa eksklusiivisesti vain Weekend-ranneketta näyttämällä, osa kaikille.

Oletko vielä vailla festarilippuja tai tahtoisiko ystäväsi mukaan? Vielä on mahis päästä Weekendiin: piilotamme tapahtumaviikolla 3 päivän festarilippuja Forumin yleisiin tiloihin. Vihjeet piilopaikoista julkaistaa Forumin Insta Storyissa @kauppakeskusforum 

Vieraile Forumin festariloungessa, osallistu kilpailuun ja voita Helsinki-päivä sisältäen shoppailurahaa!

Olemme myös paikan päällä Hämeenlinnassa. Forumin oma lounge-alue on täydellinen levähdyspaikka ja toimii tukikohtana jonne kokoontua, sitten KUN joku porukasta ajatuu omille teille. Ota lepohetki säkkituoleilla, tai nappaa ihanat festarikuvat loungessa ja osallistu somekisaan, jossa voit voittaa Helsinki-päivän ystäväsi kanssa sisältäen 500 € shoppailurahaa valitsemiisi Forumin liikkeisiin! Postaa kuvat instaan ja tägää @kauppakeskusforum sekä #ForumXWknd2022 niin olet mukana kilpailussa. Voittaja valitaan 15. heinäkuuta ja voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä.