Forum presents: Sony Music Summer Fest 2022

 Pihlaja, Gasellit ja Blind Channel tähdittävät Sony Music Summer Fest 2022 ilmaisfestaria Forumissa 3.8.

Festarikesä jatkuu! Keskiviikkona 3. elokuuta kauppakeskus Forumissa vietetään sen historian ensimmäisiä festareita, kun lavalla nähdään kolme Suomen eturivin artistin keikkaa: Äskettäin Suomen Spotifylistan paalupaikalle noussut r&b artisti Pihlaja, Suomen suosituin räpyhtye Gasellit ja Pohjois-Amerikassa sekä Keski-Euroopassakin suurta läpimurtoa tekevä Blind Channel esiintyvät ensimmäistä kertaa järjestettävän Sony Music Summer Festin lavalla. Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton. Esiintymislava on kauppakeskuksen 0-kerroksessa ja keikkoja voi seurata kaikista kerroksista valopihan ympärillä.

Ohjelma:

Klo 14:00-16:00 DJ Mumin

Klo 16:00-16:30 Pihlaja

Klo 16:30-17:00 Pihlaja meet & greet - musiikista vastaa DJ Mumin

Klo 17:15-17:45 Gasellit

Klo 17:45-18:15 Gasellit meet & greet - musiikista vastaa DJ Mumin

Klo 18:30-19:00 Blind Channel

Klo 19:00-19:45 Blind Channel meet & Greet - musiikista vastaa DJ Mumin

Klo 19:45-20:00 DJ Mumin

Klo 20:00 Tapahtuma päättyy

Meet & Greet

Keikkojen välissä pidetään lyhyet meet & greet -hetket jokaisen artistin kanssa. Meet & greetissä otetaan asiakkaan omalla puhelimella yksi yhteiskuva per asiakas, jotta mahdollisimman moni ehtii tavata artistin. Tapaamisiin pystytään ottamaan vain hyvin rajattu määrä asiakkaita. Kaikille tapaamiseen pääseville jaetaan rannekkeet saapumisjärjestyksessä. Kukin asiakas voi saada rannekkeen vain yhden artistin meet & greetiin. Kauppakeskuksen kaikki ovet aukeavat klo 06:00 ja rannekkeiden jako meet & greetiin alkaa ke 3.8. klo 08:00 Forumin 0-kerroksessa valoaukon vieressä lavan läheisyydessä jonotukseen merkityllä alueella. Meet & greet -rannekkeita jaetaan 40 kpl / Pihlaja, 40 kpl / Gasellit ja 60 kpl / Blind Channel.

Merchandise pop up shop

Forumin 1-kerrokseen pystytetään merchandise pop up, josta jokainen voi hankkia itselleen Gasellien sekä Blind Channelin fanituotteita festaripäivänä. Myyntipiste on avoinna klo 14:00-20:00. Varauduthan korttimaksuun.

Yhdessä ja iloisella mielellä - turvallisuusohjeita

Kyseessä on hyvän mielen musiikkitapahtuma kaiken ikäisille faneille. Toivomme, että osallistuessasi tapahtumaan, huomiot kanssaihmiset hyvän tavan mukaisella käytöksellä. Myös esiintyjät toivovat, että tapahtuma on kaikille turvallinen. Mikäli tapahtumassa havaitaan asiatonta käytöstä, voidaan tapahtuma keskeyttää. Huomioithan, että kauppakeskuksessa vierailee tapahtumapäivän aikana myös muita asiakkaita kuin tapahtumavieraita - annetaan kaikille asiointirauha. Kaikkien asioiden ja esineiden heittäminen esiintymislavalle on ehdottomasti kielletty.

Jääthän kotiin, mikäli sinulla on flunssan oireita. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta saapuessasi tapahtumaan. Paikan päällä on tarjolla käsidesiä ja käsienpesumahdollisuus.

Kauppakeskuksessa ei voi oleskella yön yli ja telttailu tai muu majoittuminen kauppakeskusta ympäröivillä katualueilla ei ole sallittua. Järjestyksenvalvojilla ja viranomaisilla on oikeus poistaa kauppakeskuksen vieressä tai katualueella majoittuvia ja kokoontuvia. Kauppakeskuksen kaikki ovet avautuvat klo 6:00, ja tästä alkaen olet tervetullut paikan päälle. Saapuessa, keikkojen aikana tai muussakaan tilanteessa toisten päältä ei saa juosta, ketään ei saa liiskata eikä töniä. Mikäli havaitsemme asiatonta käytöstä, jätämme meet & greet -rannekkeen antamatta tai poistamme jo annetun meet & greet -rannekkeen sekä poistamme asiattomasti käyttäytyvät tai häiriötä aiheuttavat henkilöt kauppakeskuksesta kuten normaalistikin. 

Mikäli tapahtumaan liittyen havaitaan merkittävä määrä häiriökäyttäytymistä tai toisten epäkunnioittamista, ollaan tapahtuma valmiita perumaan.

Tapahtumapäivän turvaa Securitas Events ja paikalla on myös ensiavun ammattilaisia kaikkien fanien ja asiakkaiden apuna.

Tapahtuman sivuille: https://www.sonymusicsummerfest.fi/