Forum presents: Sony Music Summer Fest 2023

Sony Music Finlandin ja kauppakeskus Forumin yhteistapahtuma järjestetään tänä vuonna toista kertaa keskiviikkona 2. elokuuta.

Keskiviikkona 2.elokuuta kauppakeskus Forumissa nähdään kolme Suomen eturivin artistia, kun yhdeksi Suomen suosituimmaksi räppäriksi viimeistään tammikuussa julkaistun Sextape II -albumin myötä noussut Sexmane, Emma gaalassa Vuoden tulokas ja Vuoden alternative -palkinnot voittanut pehmoaino sekä odotettua debyyttilevyään valmisteleva Tuure Boelius nousevat toista kertaa järjestettävän Sony Music Summer Festin lavalle. Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton ja paikan päälle odotetaankin täysi kauppakeskuksellinen faneja suosikkiartistiensa esiintymisiä seuraamaan. Keikkojen lisäksi ohjelmassa on myös meet & greet -tilaisuudet jokaisen esiintyjän kanssa. Forumiin rakennetaan myös erillinen pop-up shop, josta voi hankkia esiintyvien artistien fanituotteita.

Sony Music Finlandin Director of Artist Services & Marketing Jannika Nyqvist on tyytyväinen, että Sony Music Summer Festin ja kauppakeskus Forumin toimivaksi osoittautunut yhteistyö jatkuu myös tänä vuonna. Sen lisäksi tapahtumaan on saatu mukaan tärkeää työtä nuorten yksinäisyyden vähentämiseksi tekevä HelsinkiMissio. Yhdessä HelsinkiMission kanssa luomme tapahtumaan kaverikornerin, jossa kukaan ei jää yksin. Se on paikka nuorille vailla paineita ja ennakkoluuloja sekä turvallinen tila, jossa saa olla omilla ehdoilla.

”Viime vuoden onnistuneen tapahtuman jälkeen on ilo järjestää uusi Sony Music Summer Fest! Meille on tärkeää mahdollistaa nuorille ilmainen sekä ikärajaton kulttuurielämys. Edellisvuoden tapaan odotamme talon olevan täynnä ja tunnelman loistava”, Nyqvist kertoo.

”Festarit on Forumille ominainen tapa juhlistaa lomien jälkeen lähestyvää kouluun ja työhön paluuta. Haluamme mahdollistaa Suomen ykkösartistien faneille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä seuraamaan ilmaiskeikkoja ja tapaamaan idolinsa livenä helpossa ja turvallisessa ympäristössä. Viime vuonna ensi kertaa järjestetty festari keräsi paljon kiitosta artistien faneilta, minkä vuoksi on upeaa, että tapahtumayhteistyömme Sony Music Finlandin kanssa saa jatkoa", kertoo Kauppakeskus Forumin markkinointipäällikkö Annaliina Vekkeli.


Sony Music Summer Fest 2023 -aikataulu:
Klo 14:00 - 16:00 DJ Mumin
Klo 16:00 - 16:30 Tuure Boelius
Klo 16:30 - 17:00 DJ Mumin
Klo 17:00 - 17:30 pehmoaino
Klo 17:30 - 18:00 DJ Mumin
Klo 18:00 - 18:30 Sexmane
Klo 18:30 - 20:00 DJ Mumin

Mukana HelsinkiMissio ja Kaverikorneri

Oletko tulossa yksin Sony Music Summer Festiin? HelsinkiMission kaverikornerissa kukaan ei jää yksin. Se on paikka vailla paineita ja ennakkoluuloja. Turvallinen tila, jossa saa olla omilla ehdoilla. Kaverikorneriin kätkeytyy tarinoita kaveruudesta – tule jakamaan ja luomaan uusia, joko yksin tai kaverin kanssa! Kaverikorneri sijaitsee Forumin 2. kerroksessa Jungle Juice Barin vieressä 2. elokuuta klo 14-20.


Lisätietoja Sony Music Summer Festista osoitteessa:
www.sonymusicsummerfest.fi


Artistien somet:
Sexmane Instagram / TikTok
pehmoaino Instagram / TikTok
Tuure Boelius Instagram / TikTok
DJ Mumin Instagram

 

Vuonna 2022 ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma keräsi runsaasti yleisöä Forumiin. Kuvassa esiintymässä Gasellit.

Lisätietoa tapahtuman nettisivuilla: www.sonymusicsummerfest.fi