Forum uudistuu: Ajankohtaista tietoa hankkeistamme

Meillä on parhaillaan käynnissä useita uudistuksia, jotta voimme jatkossa tarjota entistä viihtyisämmän ja sujuvamman asiointiympäristön kaikille vierailijoillemme.

Forumin valoaukon ympärillä olevien liukuportaiden peruskorjaukset ovat käynnissä. Tällä hetkellä korjauksessa ovat 0-kerroksesta nousevat liukuportaat, jotka valmistuvat syyskuun loppuun mennessä. Seuraavana vuorossa on 3-kerroksesta alas 2-kerrokseen laskeutuvat liukuportaat. Olemme merkinneet opastein kulkureittejä vaihtoehtoisille liukuportaille sekä hisseille. Korjauksessa olevien liukuportaiden vierekkäiset portaat ovat pysäytetty ja vapaasti kuljettavissa molempiin suuntiin.

Mannerheimintie 20 ja Simonkadun pääsisäänkäynnit sekä niiden tuulikaapit saavat uudet ilmeet uusimisien myötä. Sisäänkäynnit tulevat olemaan koko hankkeen ajan avoimena asiakaskäytössä ja kulkua ohjataan opastein.

Forumin ikoninen lasikulma tulee saamaan uuden, raikastetun ilmeen, kun valaistusta uusitaan syksyn aikana ja samalla ehostamme sen pintoja. Lasikulmaan tullaan pystyttämään rakennustelineet hankkeen ajaksi, mutta pääset kulkemaan meille silti aivan tavalliseen tapaan.