Forumissa kesä sujuu leikiten

Pienet lomalaiset saavat nauttia sydämensä kyllyydestä, kun on koko kesä vapaata päiväkodista ja koulusta. Meiltä saat kaiken tarvittavan vauhdikkaiden vipeltäjien kesäreissuihin.

Hyppää reissukuplaan lelukaupan kautta

Onko edessä hiekkaisia rantapäiviä ja metsäisiä mökkiseikkailuja? Siihen lomakuplaan kun pääsee leijailemaan, ei taideta alas tahtoa lainkaan - ainakaan ennen elokuuta. Valmistaudu XS Lelujen elämyksellisessä lippulaivamyymälässä, missä viihtyy vähän liiankin hyvin, sillä sieltä löytyvät kaikki lasten suosikit aina tutuista hahmoista kesän tärkeimpiin, eli uimaleluista vesipyssyihin ja saippuakupliin. Ja mikä parasta: monia juttuja saa kokeilla myymälässä paikan päällä.

Ollaan kesäkavereita - pörriäistenkin kanssa

Forumissa on myös useita lastenvaateliikkeitä, joiden valikoimasta saat matkaan kaiken tarvittavan: hatut, kengät ja uikkarit poimitaan H&M:n, Lindexin tai Mangon lastenosastolta. Juhlamekkojen ykkönen on Jesper Junior. Muista varautua myös sadepäiviin. Hyönteisiä vastaan taistelussa kannattaa kääntyä Reiman puoleen, sillä myymälän valikoimassa on todellisia supersankariasuja, eli toisin sanoen hyönteisiltä suojaavia vaatteita päästä varpaisiin. Vaatteet sopivat muuten myös pienikokoiselle aikuiselle.

 

Pelkkää juhlaa vai tylsyyttä tien päällä

Kesäjuhlia järjestävän ykköspaikka on Juhlamaailma. Tuhansien tuotteiden valikoimista löytyy kaikki juhlien järjestämiseen ja hauskanpitoon aina ilmapalloista ja muista koristeita kattaus- ja tarjoilutarvikkeisiin, lahjoihin sekä juhlien ohjelmaan leikkejä ja jekkuja myöten. Kiitoskortit käy käden käänteessä Kuvatehtaalla.

Pitkillä automatkoilla takapenkkiläiset viihtyvät, kun mukana on pelejä, kirjoja ja eväitä. Jännittävimmät snacksit poimitaan Hello America ja Normal -myymälöistä. Voimme vannoa, että maistuvat ne myös kaupunkilomalaiselle. Ja ei-lomalaisille.

Poks! Unohtuiko jotain?

No kyllä. Emme malta olla mainitsematta, että meillä on kesä-heinäkuun ajan tarjolla maksuton elämys keskellä Helsinkiä: FORUM X ILLUSION. Tänä kesänä Forum kutsuu sinut illuusioiden maailmaan! Löydätkö X-kirjaimen? Kasva ja kutistu Amesin huoneessa ja kurkista äärettömään tilaan. Kuten parhaat kokemukset, tämäkin toimii parhaiten kaverin kanssa, kameralla kuvattuna ja jaettuna.